Previziunile lunii DECEMBRIE 2022. Horoscopul lunar pentru fiecare Zodie/ Ascendent

Data publicării:
Horoscop. Foto Freepik
Descriere foto: Horoscop. Foto Freepik

Daniela Simulescu, redactor-șef Astrosens.ro și astrolog DC News, ne prezintă horoscopul lunii DECEMBRIE 2022 pentru fiecare Zodie/Ascendent.

Sunt câteva hopuri astrologice care nu ne vor lăsa deloc să petrecem finalul anului așa cum ne-am fi dorit. Le voi pomeni prima dată pe retrogradările lui Marte în Gemeni și Mercur în Capricorn. Acestea ne vor da toate planurile peste cap, mai ales cele referitoare la organizarea sărbătorilor, cumpărături sau călătorii. Jupiter se întoarce în Berbec, dar s-ar putea să creeze “artificii” din cauza stresului experimentat. Vă recomand ca la masa de Craciun să evitați discuțiile competitive despre cine este cel mai reușit membru al familiei, cel mai cel. Reîntâlnirea cu oamenii din trecutul nostru, așteptată sau nu, va crea și destule momente stânjenitoare. Cum anul se termină și cu o conjuncție Venus-Pluto în semnul Capricornului, vom vedea în jurul nostru și multă seriozitate sau preocupare pentru viitorul apropiat.

Previziuni pentru Berbec/ Ascendent în Berbec

În ultima lună din 2022, Berbecii sunt serioși și gânditori la tot ce au făcut pe parcursul anului. Daniela Simulescu recomandă Berbecilor să stea liniștiți în această perioadă și să se axeze pe cumpărături sau pe gătit, care să elimine stresul. Mai mult, Marte este retrograd toată luna, așa că poți fi bulversat. Când Jupiter se întoarce în semnul tău, pe 21 decembrie, vei căpăta mai multă încredere. 

Previziuni pentru Taur/ Ascendent în Taur

Taurii sunt îndemnați să se relaxeze în decembrie, să se plimbe și să meargă în vizite. Și călătoriile sunt încurajate, fie că preferi să mergi la un târg sau într-o altă țară. Aceste activități îți fac plăcere și o să te umple de bună dispoziție. Din cauza lui Marte, care este retrograd toată luna în Casa a doua, vei cheltui mult, mai ales pe cadouri. De sărbători, vei fi înclinat către tot felul de discuții filosofice și serioase.  

Previziuni pentru Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Dacă ești zodia Gemeni sau ai ascendent în Gemeni, luna decembrie poate fi sintetizată cu un singur cuvânt: agitație. O să cheltuiești destui bani și nu știi cum să gestionezi toate pierderile materiale. Cu toate acestea, Gemenii sunt încurajați să-și cumpere ceea ce își doresc, mai ales după un an greu de muncă. Încearcă să te răsfeți cât mai mult. De pe 21 decembrie, Jupiter se întoarce în Berbec și îți oferă sprijin pentru a găsi soluții.  

Citește toate zodiile pe Astrosens.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel