Previziunile lunii AUGUST 2023. Horoscopul lunar pentru fiecare Zodie/Ascendent

Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Daniela Simulescu, redactor-șef Astrosens.ro și astrolog DC News, ne prezintă horoscopul lunii august 2023 pentru fiecare Zodie/Ascendent.

Pregătiți-vă de muncă! Acesta este mesajul principal al astrelor pentru luna august! Mercur și Marte tranzitează împreună semnul Fecioarei pentru o bună bucată de timp. Și dacă veți fi în vacanță, nu veți reuși să vă odihniți, din păcate. Iar dacă ne vom gândi la faptul că Mercur va și retrograda, ei bine, toate activitățile, chiar și cele nesemnificative în aparență, vor fi destul de stresante. Iar reactualizarea trecutului se va regăsi în rutina de zi cu zi.

Previziuni pentru Berbec/Ascendent în Berbec

Multă grijă pentru modul în care muncești în august! Nu amâna nimic de pe azi pe mâine, fiindcă o să te coste serios în luna care vine. De asemenea, pot să apară și multe discuții cu colegii. Strategiile se schimbă și ele. Fii atent la relațiile cu copiii. Pot să apară multe aventuri în această vară, așa că fii vigilent. Relațiile care vor începe în această perioadă pot să aibă un fond nesănătos. 

Previziuni pentru Taur/Ascendent în Taur

Vei fi provocat de luna august, care îți va aduce tranzite importante atât în zona de carieră, cât și în cea a familiei. Pe scurt, o să fii nevoit să împaci și capra și varza în următoarea lună, iar asta nu este deloc ușor. Încearcă să nu lași pe mâine ce poți face azi. Și, pe cât posibil, evită discuțiile în contradictoriu cu membrii familiei.

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Dată: 29 iul 2023, 18:22 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience