Previziuni Mercur în Scorpion. Prin ce schimbări vor trece toate zodiile până pe 10 noiembrie

Data actualizării: | Data publicării:

Horoscop Mercur în Scorpion. Planeta comunicării va trece în semnul intensității. 

Mercur își începe tranzitul prin Scorpion, unde va sta până pe 10 noiembrie. Mintea noastră va fi destul de investigativă, vom fi curioși peste măsură, poate prea atrași de senzațional și de tot ce este ascuns. Mercur în Scorpion ne poate face detectivi perfecți, dar ne poate și aliena fără drept de apel. De aceea vă recomand să aveți grijă. Când simțiți că vă obsedează un subiect mai mult decât este cazul, înseamnă că ați pierdut controlul. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Mercur tranzitează casa a 8-a. Și nu o va face simplu, ci alături de Marte, guvernatorul vostru. Vor apărea situaţii legate de impozite, de taxe, datorii, va trebui să rezolvaţi chestii administrative care au fost greu de rezolvat până acum. E o perioadă bună să învățați să vă recunoaşteţi vulnerabilitatea şi să vorbiți despre problemele voastre, mai ales cu partenerul. Veți fi mai tăcuți și atrași de partea ascunsă a vieții. 

Taur/ Ascendent în Taur

Mercur tranzitează casa a şaptea. Alături de Marte. Discuțiile cu partenerul nu vor fi lipsite de scântei. Cuvintele vor fi mai înțepătoare. Şi dacă sunteți singuri, astrele vă recomandă să fiți mai sociabili, să faceți primul pas și să povestiți mai multe despre propria persoană. Parteneriatele profesionale vor fi destul de dinamice. 

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel