Daniela Simulescu, previziuni pentru a doua parte a anului 2024. Ce ne așteaptă pe plan financiar

Data actualizării: | Data publicării:
Daniela Simulescu
EXCLUSIV
Descriere foto: Daniela Simulescu

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor șef Astrosens, a dezvăluit ce ne așteaptă pe plan financiar până la sfârșitul anului 2024.

A doua parte a anului se anunță a fi una plină de provocări financiare. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor șef al Astrosens, a oferit, în exclusivitate pentru Spectacola, o serie de previziuni până la finalul lui 2024. Ea a sfătuit oamenii să evite cheltuielile inutile și să găsească metode prin care să-și gestioneze mai bine veniturile. Așadar, nu scoateți mai mulți bani din buzunar decât este cazul.

„Am avut pe 21 aprilie o conjuncție Jupiter-Uranus în semnul Taurului, pe care am mai avut-o în 1941 și are tot timpul legătură cu zona de resurse. Jupiter este acum în Gemeni. Face careul cu Saturn. Nu este un aspect foarte bun pe plan financiar. De ce? Pentru că trebuie să fim mai cumpătați în absolut orice domeniu al vieții noastre. Nu spun să vă zgârciți, să nu vă distrați, să nu vă răsfățați, dar pentru că Saturn este în Pești vorbim foarte mult de reciclare.

În perioada următoare trebuie să avem foarte mare grijă să conservăm. Când vorbim de salarii, de resursele pe care le avem cel puțin din muncă proprie trebuie găsită o metodă prin care să nu mai cheltuim pe lucruri inutile”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor șef Astrosens, în cadrul emisiunii Pastila de Frumusețe, de la Spectacola.

Te-ar putea interesa și: Lilith își începe tranzitul în Balanță, din 29 iunie. Daniela Simulescu a dezvăluit care vor fi cele mai afectate zodii

„Pot să existe oportunități de a ne crește veniturile, dar nu e cazul să riscăm anul acesta”

Pe de altă parte, Jupiter în Gemeni poate oferi oportunități pentru cei care doresc să investească. Totuși, Daniela Simulescu avertizează că este esențial să nu se investească toate resursele într-o singură direcție. Astrologul a avertizat că unii oameni ar putea fi tentați să facă investiții riscante în speranța unor câștiguri mari, dar este crucial să nu se riște mai mult decât este cazul. 

„Jupiter în Gemeni, în schimb, este foarte bun pentru cei care vor să facă bani din bani, adică dacă au niște bani să facă mai mulți din ei, dar atenție, Jupiter face careu cu Saturn și spune să nu ne aruncăm cu totul. Nu trebuie să investim într-o singură parte, ci în mai multe. Deci, sfatul financiar este ca oamenii să își găsească căi de a face bani din banii lor, dar nu trebuie să riște, să se arunce foarte mult. Tranzitul lui Marte retrograd în Leu de la finalul anului are legătură cu riscul.

S-ar putea ca unii să considere la finalul anului că dau lovitura și să riște mai mult decât este cazul. Asta depinde de la om la om. Pot să existe oportunități de a ne crește veniturile, dar nu e cazul să riscăm anul acesta. Putem să riscăm puțin astăzi, puțin mâine. Este vorba despre o ajustare permanentă între ceea ce visăm noi și realitatea”, a mai precizat Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor șef Astrosens, în cadrul emisiunii Pastila de Frumusețe, de la Spectacola.

Te-ar putea inmteresa și: Saturn retrograd în Pești, din 29 iunie. Daniela Simulescu a dezvăluit care vor fi cele mai afectate zodii

 

Youtube video imageGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel