Previziuni astrale pentru a doua jumătate a anului 2024, cu Daniela Simulescu: O zodie va îndura foarte mult greu și va avea nevoie de mentori

Data publicării:
Daniela Simulescu. Captură video: YouTube/DCNEWS RO
Descriere foto: Daniela Simulescu. Captură video: YouTube/DCNEWS RO

Daniela Simulescu, astrologul DC News, spune cum se arată zodiile în a doua jumătate a anului 2024. De această dată, ea a vorbit despre Balanțe, care au nevoie de mentori pentru a trece mai multe provocări. Spre finalul anului, acestea vor întâmpina probleme pe plan amoros.

„Multă muncă și multă muncă. Saturn este retrograd în casa a 6-a pentru cei în Balanță sau cei cu ascendent în Balanță. Va sta acolo până pe 15 noiembrie. Asta înseamnă că orice activitate pe care o vor face va necesita de două ori mai mult timp, mai multe resurse și au impresia că se chinuie, că trece viața pe lângă ei, că nu se întâmplă nimic.

Cu toții avem astfel de perioade, se mai întâmplă. Le mai atrag atenția cu Saturn în casa a 6-a, că stilul lor de viață trebuie să se schimbe complet. Saturn, când intră acolo și mai și retrogradează spune că dormi cam mult, mănânci cam prost, petreci timp cu persoane cu care n-ar trebui, lenevești, începi să te cam simți.

Orice se întâmplă la serviciu vor somatiza. Eu le recomand să fie foarte serioși cu stilul de viață. Câteodată știi cum e, vrem să mâncăm tot ce mâncam când eram copii și nu puneam nimic. Nu mai merge acum.

Cu Saturn retrograd în casa a 6-a, el spune că trebuie să ne reglăm stilul alimentar. În al doilea rând, Jupiter pentru Balanțe sau pentru cei cu ascendent în Balanță, este în casa a 9-a.

Casa a 9-a, trecând peste faptul că are o legătură mare cu călătoriile, cu zona de studiu și educație, mai vorbește despre ceva, și anume despre networking, despre accesul la persoane importante. Le recomand Balanțelor sau celor cu ascendent în Balanță să nu se considere atotștiutori, ci să caute oameni cât mai deștepți.

Poate chiar niște mentori, oameni cu înțelepți cu experiență, de la care să învețe. Toate aceste informații vor fi prețioase. Chiar dacă trebuie să luați o diplomă, să faceți o școală, e perfect. Dacă nu le faceți, căutați oameni de la care să învățați, iar internetul e plin acum.

 

Aveți datoria să vă educați. Circulă peste tot acum ideea de dezvoltare personală, iar Balanțele au din plin de câștigat.

La finalul anului, Marte va retrograda și s-ar putea, din punctul de vedere al astrelor, să apară niște probleme de acasă. Ce înseamnă asta? Că unul dintre parteneri are anumite planuri, poate le-a vorbit deja cu partenerul celălalt, dar unul dintre ei se sucește. E foarte greu să ajungi la un numitor comun, chiar și pentru lucruri simple”, spune Daniela Simulescu, pentru Spectacola.

Youtube video imageGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel