Preotul Cătălin Moroșan, care ar fi consumat o substanță chimică, a murit

Data publicării:
Preotul Cătălin Moroșan, care ar fi consumat o substanță chimică, a murit. Sursa foto: facebook/Mihaela Morosan
Descriere foto: Preotul Cătălin Moroșan, care ar fi consumat o substanță chimică, a murit. Sursa foto: facebook/Mihaela Morosan

Preotul Cătălin Moroșan din Constanța, care ar fi consumat o substanță chimică la începutul lunii februarie, a decedat în cursul zilei de miercuri. 

Bărbatul era internat la Spitalul Județean, cauza fiind ingerarea unei substanțe chimice. Preotul Cătălin Moroșan a fost internat în stare gravă, în noaptea de 27 ianuarie, pe secția de ATI a Spitalului Clinic Județean Constanța. Cauza a fost ingerarea unei „substanțe necunoscute“, sursele noastre susținând însă că este vorba despre alcool metilic sau antigel și că preotul aflându-se la acel moment în comă profundă. Iată că la o lună distanță preotul a decedat la Spitalul Județean Constanța, scrie Replica de Constanța.

Soția preotului Cătălin Moroșan vrea să-și transfere soțul a vrut să-ți transfere soțul la un spital din  București, dar nu a fost lăsată de medici. "Încercăm de 3 zile să facem transferul la un Spital de Specialitate din București al soțului meu Pr. Moroșan Cătălin dar ne luptăm cu morile de vânt,  avem piedici la transfer. Este dreptul meu și lupt pentru el dar Spitalul Județean de Urgență Constanța nu mi-l oferă. Rog să fie distribuită postarea mea", scria Mihaela Moroșanu.

 

Citește continuarea pe DC News.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel