Premiul Internațional MICHELANGELO Geniul Italiei a ajuns de la Roma, la Bucureşti

Zilele trecute a avut loc festivitatea de decernare a Premiului Internațional MICHELANGELO Geniul Italiei. 

Sâmbătă, 22 iulie, a avut loc la Roma festivitatea de decernare a Premiului Internațional MICHELANGELO Geniul Italiei. Printre laureați se află și colega noastră Simona Toader - Director Executiv al ziarului Național. 


„Din momentul în care am primit invitaţia de participare, m-a urmărit imaginea plafonului pictat de Michelangelo în Capela Sixtină, în special scena „Crearea lui Adam”. Îmi aminteam, de asemenea, despre viaţa lui Michelangelo pe care am descoperit-o, în adolescenţă, citind cartea Agonie şi extaz, scrisă de Irving Stone. De aceea am dorit ca prin lucrarea pe care am pregătit-o pentru acest eveniment să aduc un omagiu, într-o manieră personală, geniului uriaş – Michelangelo. Pentru mine este o mare bucurie participarea la acest minunat proiect şi faptul cã lucrarea mea, intitulată God’s touch, este prezentă atât în Catalogul evenimentului cât şi în vol. 4 - 2023 al Contemporary Celebrity Masters, ambele volume beneficiind de o ţinută grafică deosebită”.


Festivitatea de premiere a avut loc la Teatro Italia, Via Bari, 18, Roma.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Dată: 01 aug 2023, 15:05 | Categorie: Evenimente


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience