Premierul Florin Cîţu a anunțat că va merge la festivalul UNTOLD: „Ne vedem în toamnă”

Data actualizării: | Data publicării:

Premierul Florin Cîţu a primit din partea organizatorilor Festivalului UNTOLD un colet cu materiale promoţionale, iar drept răspuns prim-ministrul a scris pe Instagram - "Mulţumesc. Ne vedem în toamnă".

"Faptul că UNTOLD se va organiza în toamna acestui an este deja o certitudine, iar confirmarea premierului României de a participa la festival ne bucură foarte mult. Organizarea Festivalului UNTOLD nu este o bucurie doar pentru fani, ci este un semnal de revenire la normalitate pentru toată România. Cred că domnul Cîţu va fi impresionat de profesionalismul nostru, dar şi de atmosfera pe care o poţi înţelege doar trăind-o la faţa locului", a declarat, marţi, directorul de comunicare al UNTOLD, Edy Chereji.

 

Festivalul UNTOLD va avea loc la Cluj, în perioada 9 - 12 septembrie, notează Agerpres. 

 

Pe 11 iunie, organizatorii au anunţat că într-o singură zi au fost vândute peste 11.000 de bilete. 

 

Elevii cu 10 la BAC vor intra gratis la Untold și Neversea

 

David Guetta, CONFIRMAT la Untold. 

 

„Vom avea o ediție excepțională, o ediție cu nume foarte mari și o ediție făcută în deplină siguranță. Noi nu am anunțat încă niciun nume pentru ediția din acest an. Aș putea să spun un artist care a fost confirmat în 2020 și care fără îndoială că va reveni în acest an, deși a mai fost prezent și la prima și la ultima ediție, iar noi spunem că e unul dintre părinții festivalului. David Guetta, un super artist care acum a și compus imnul EURO 2020 alături de Martin Garrix și Bono de la U2“, a precizat Edy Chereji, în exclusivitate pentru DC News.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel