Premieră pentru Taylor Swift. Artista va realiza un lungmetraj

Data actualizării: | Data publicării:
Taylor Swift, captură video Youtube
Descriere foto: Taylor Swift, captură video Youtube

Taylow Swift va realiza în premieră un lungmetraj.

Proiectul unui lungmetraj, care va fi scris şi regizat de cântăreaţa americană Taylor Swift, se află în pregătire la Hollywood, a anunţat vineri compania de producţie Searchlight Pictures, informează AFP.

"Taylor este o artistă şi o autoare unică în felul ei. Este o adevărată bucurie şi un privilegiu să colaborăm într-o perioadă în care ea se lansează în această nouă şi pasionantă aventură creatoare", au declarat într-un comunicat preşedinţii Searchlight Pictures, David Greenbaum şi Matthew Greenfield.

Artista americană, în vârstă de 32 de ani, nu este complet străină de cea de-a şaptea artă, întrucât a scris şi a regizat deja un scurtmetraj, intitulat "All Too Well: The Short Film", recompensat la MTV Video Music Awards şi eligibil pentru o nominalizare la Oscar la categoria "cel mai bun scurtmetraj".

Taylor Swift a vorbit în luna septembrie, la Festivalul Internaţional de Film de la Toronto, despre dorinţa ei de a regiza un lungmetraj.

"Mi-ar plăcea ca o bună oportunitate să se prezinte, pentru că ador să prezint poveşti în acest fel", a declarat atunci cântăreaţa pop-country.

În 2022, Taylor Swift a marcat istoria muzicii americane cu cel de-al 10-lea album de studio al ei, "Midnights", lansat pe 21 octombrie. Ea a reuşit o premieră mondială, după ce 10 piese de pe acest disc au ocupat primele 10 poziţii ale celebrului top Billboard Hot 100, notează Agerpres. 

Taylor Swift, desemnată artista anului la American Music Awards 2022

În urmă cu puțin timp, Taylor Swift a obţinut duminică cea mai prestigioasă distincţie la American Music Awards, fiind desemnată artista anului.

Interpreta hitului "Anti-Hero" le-a mulţumit susţinătorilor săi după ce în ultimii trei ani a lansat patru noi albume şi a reînregistrat două mai vechi.

"Nu pot să exprim cât de incredibil este pentru mine faptul că încă fac asta şi că încă vă pasă", a declarat ea pe scena galei din Los Angeles.


Anterior, reînregistrarea de către Swift a albumului său "Red" din 2012 a obţinut premiul pentru albumul pop favorit şi cel pentru albumul country favorit. Cântăreaţa în vârstă de 32 de ani a realizat noi versiuni ale albumelor sale din trecut după o dispută cu fosta ei casă de discuri.

La categoria artistul anului, Swift a triumfat în faţa unor nume ca Beyoncé, Harry Styles, The Weeknd, Drake, Adele şi Bad Bunny, potrivit Agerpres.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel