Prăjitura Arlechin. Cea mai simplă și rapidă rețetă

congerdesign , pixabay
Descriere foto: congerdesign , pixabay

Prăjitura Arlechin este una dintre cele mi gustoase și rapide rețete, care îmbină cu succes dulcele și acrișorul.

Iată de ce ai nevoie pentru această rețetă gustoasă:

INGREDIENTE: 

1 pachet de unt 

70+100 g zahăr 

200 g făină

3 ouă

 gem/dulceață acrișoară

 nucă măcinată

MOD DE PREPARARE: Freacă untul cu 70 g zahăr, adaugă făină și 3 gălbenușuri. Pune aluatul în tava unsă și tapetată cu făină, și dă-l la cuptor până ce se rumenește puțin deasupra. Pune un strat de gem peste blat, urmat de albușurile bătute spumă cu zahărul (100 g). Presară nuca măcinată deasupra și mai dă prăjitura puțin la cuptor.

POFTĂ BUNĂ!

 

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 29 dec, 14:02 | Categorie: Retete
Get it on App Store Get it on Google Play