Pozitiv COVID-19. Lista artiștilor infectați cu noul coronavirus

Data publicării:
Mihai Budeanu, facebook
Descriere foto: Mihai Budeanu, facebook

Pandemia de coronavirus a afectat celebrități din întreaga lume. Cele mai importante nume de la noi, dar si de peste ocean, cu testul pozitiv COVID-19. 

Anularea concertelor nu a fost singura problemă cu care s-au confruntat artiștii din întreaga lume, mai multe vedete fiind diagnosticate pozitiv cu Covid-19. 


Mihai Budeanu trece prin momente grele din cauza virusului Covid-19, acesta fiind unul dintre cei mai afectați artiști de la noi din țară. Membrul trupei 3 Sud Est a fost testat pozitiv în urmă cu două săptămâni și este în continuare internat la Spitalul Municipal din Medgidia.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de 3 Sud Est (@3sudest_official)


Mark Stam, tânărul artist în vârstă de 22 de ani, a fost plecat în Republica Moldova pentru o perioadă de două săptămâni, la întoarcerea în București, și-a făcut testul Covid pentru siguranța lui dar și a colegilor de studio. Rezultatul l-a uimit atât pe el, cât și pe cei din jur. Artistul nu a avut niciun simptom. 


„Când am venit la Bucureşti mi s-a spus: ca să pot să vin la studio să lucrez este obligatoriu să mă testez pentru Covid-19. Eu - foarte convins că n-are cum, 100% trebuie să fie negativ pentru că eu m-am protejat plus că am o imunitate bună”, povesteşte Mark Stam.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Mark Stam (@markstam_official)


Adi Sînă s-a izolat în podul casei, după ce a aflat că este pozitiv Covid-19. Artistul nu a avut simptome și s-a filmat constant în cele două săptămâni pentru a le împărtăși fanilor momentele prin care trece. 


Antonio Banderas a anunțat că s-a infectat cu coronavirus chiar de ziua sa, pe 10 august, la împlinirea a 60 de ani. Actorul a mărturisit atunci că starea sa este relativ bună și că singurul simptom pe  care îl are este că se simte mai obosit decât de obicei. Antonio Banderas a privit partea plină a paharului și a încercat să se bucure de odihnă și de acele clipe de relaxare. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Antonio Banderas (@antoniobanderasoficial)


J Balvin le-a împărtășit fanilor că este infectat cu Covid-19 printr-un clip video postat pe rețelele de socializare. Artistul a mărturisit atunci că trece prin cele mai grele momente din viața sa și îi îndeamnă pe toți oamenii să fie mai atenți cu acest virus, deoarece este extrem de periculos. 


Pink: „La un moment dat, cred că în jur de 18 martie, m-am trezit în mijlocul nopții și nu puteam să respir. Am avut nevoie de inhalator pentru prima oară în ultimii 30 de ani. Când a început treaba asta a început să-mi fie foarte frică.”

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de P!NK (@pink)


Andrea Bocelli, tenorul italian, a fost confirmat pozitiv Covid-19 pe data de 10 martie. Acesta a ținut totul secret pentru a nu-și alarma fanii.


„Fără simptome. Am făcut testul și am văzut că sunt pozitiv. Sincer, când am aflat, era 10 martie, m-am aruncat în piscină pentru că eram bine. Numai febră ușoară, 37,2 - 37,3”, a declarat Andrea Bocelli.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Andrea Bocelli (@andreabocelliofficial)


Kanye West a dezvăluit într-un interviu pentru revista Forbes că a avut Coronavirus. 


„Îmi amintesc că cineva mi-a spus că Drake a avut Coronavirus și răspunsul meu a fost că Drake nu poate fi mai bolnav decât mine. Nu cred în puterea vaccinului. Atunci când ei ne spun că vor rezolva problema cu un vaccin, este ceva foarte periculos”, a mărturisit rapper-ul. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel