Poziţia lui Saturn în harta natală dezvăluie LECŢIA pe care trebuie să o înveţi în această viaţă

Data publicării:
Unsplash.com/ autor NASA
Descriere foto: Unsplash.com/ autor NASA

Nu-l lăsa pe Saturn să te streseze! Renumită pentru întoarcerea importantă a lui Saturn, această planetă pare un reprezentant intimidant, dar, într-adevăr, vrea doar ceea ce este mai bun pentru tine pe termen lung. În calitate de profesor planetar care ne arată realitatea aşa cum este, Saturn caută să te ajute să îţi îmbunătățeşti propria viață prin lecții (uneori aspre) și limitări. Înțelegerea plasării sale în harta natală îţi poate da un indiciu despre ceea ce, în mod specific, eşti menit să înveți pentru a progresa viață.

Înainte de a citi acest articol, află aici în ce semn era Saturn în momentul nașterii tale!

Energia lui Saturn se referă la modul în care ne limităm sau ne restricționăm. Lucrul cu plasarea lui Saturn în harta natală vine cu experiență și înțelepciune. Poţi experimenta schimbări pozitive și creștere în viața ta atunci când înţelegi energia lui Saturn. Sună ca o muncă grea (pentru că este așa), dar ca disciplină strictă, Saturn vrea doar să te simți împlinit.

Ca planetă generațională, Saturn petrece în jur de doi ani și jumătate într-un singur semn și durează 28 până la 29 de ani pentru a reveni la semnul în care era când te-ai născut. Acest moment se numește 'Întoarcerea lui Saturn' în semnul tău și este ceva de genul unei vieţi de adult din punct de vedere astrologic. Aceasta înseamnă că cei din aceeași grupă de vârstă învață lecții de viață similare. Poţi găsi unde se află Saturn în graficul tău printr-un calculator gratuit pentru astrogramă.

Înțelegerea plasării Saturn în graficul tău poate face ca tranzitele Saturn provocatoare să fie mai puțin dificil de parcurs.

Poziţia lui Saturn în harta natală

SATURN ÎN BERBEC

Berbecul reprezintă sinele, identitatea și individualitatea. Când Saturn este plasat în acest semn, lecțiile sale indică modul în care restricționezi cine ești cu adevărat, de teama a ceea ce cred alții. Întrebările legate de încrederea în tine, de a-ți oferi energia altora și de a nu-ți respecta propriile limite personale pot apărea pentru tine.

SATURN ÎN TAUR

Valoarea ta de sine și bogăția materială sunt strâns legate de semnul Taurului. Când Saturn se află în Taur, felul în care te vezi pe tine însuți poate depinde de cantitatea de avere pe care o acumulezi. Saturn vrea să știi că merită fiecare bănuț și îți va oferi provocări care te vor împuternici în cele din urmă.

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel