Povestea inelului purtat de Meghan Markle. I-a aparținut Prințesei Diana și are o valoare impresionantă

Data publicării:
Captură video Youtube/ Sunrise
Descriere foto: Captură video Youtube/ Sunrise

Meghan Markle și Prințul Harry au participat la gala Ripple of Hope din New York.

Meghan Markle și Prințul Harry au avut parte de momentul lor de glorie când au primit premiul Robert F Kennedy la gala Ripple of Hope, pentru munca lor cu agresiunea rasială, sănătatea mintală și alte acțiuni cu impact social. 

Meghan Markle a apărut la eveniment într-o rochie albă fără umăr, cu mâneci lungi. Părul l-a avut coafat într-un coc. A accesorizat rochia cu o poșetă neagră și o pereche de pantofi stiletto în aceeași nuanță, precum și o pereche de cercei lungi de aur. Însă ceea ce a atras cu adevărat privirile a fost inelul cu smarald acvamarin ce i-a aparținut Prințesei Diana. Inelul este remarcabil, deoarece Diana l-a comandat în 1996 ca înlocuitor pentru inelul de logodnă. A făcut acest gest după divorțul ei.

Inelul are o valoare estimativă de 90.000 de euro. Prințesa Diana a purtat superbul inel pentru prima dată în 1996, în timpul unei vizite în Australia, la câteva luni de la divorțul de Prințul Charles.

Prințul Harry a purtat un costum clasic și o cravată neagră.

Încă puțin și va fi lansat mult-aşteptatul serial documentar despre viaţa lui Meghan Markle şi a prinţului Harry, „Harry & Meghan". Acest prim trailer prezintă câteva fotografii alb-negru din viaţa privată a cuplului. „Nimeni nu vede ce se întâmplă în spatele uşilor închise”, spune Harry. 

Meghan şi Harry, care s-au despărţit de familia regală la începutul lui 2020, în septembrie acelaşi an au semnat un acord de milioane de dolari cu Netflix. Ei au negat atunci, prin purtătorul de cuvânt, „că participă la vreun reality show”.

Citește continuarea pe DC News.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel