Pofta de dulce sau sărat: legătura cu stresul și cu creșterea în greutate

Data publicării:
Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay

Specialiștii sun că stresul este adesea unul din factorii care duc la creșterea în greutate. Ei explică, de asemenea, motivul pentru care avem poftă de dulce sau de sărat.

Multe persoane se plâng că se îngrașă, deși urmează un stil de viață sănătos. Totuși, când vine vorba despre exerciții fizice, acestea par obositoare și lipsa de energie în general îi determină să renunțe la ele.

Specialiștii spun că înainte de a încerca să schimbați ceva la stilul de viață, verificați nivelul de stes la care sunteți supus, pentru că acesta ar putea avea un rol definitoriu în creșterea ăn greutate.

Iată cum se explică:

Există patru perspective pentru a analiza legătura dintre stres și obezitate, ca și cauza principală a acestui dezechilibru la o persoană. Iată care sunt cauzele explicate în mod elaborat de către antrenorul integrator în sănătatea microbiomului intestinal și nutriționistul Janvi Chitalia.

Citește continuarea pe DC MEDICALGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel