Planurile artistei Sinead O'Connor, înainte de deces. Cântăreața diagnosticată cu tulburare bipolară se implicase în mai multe proiecte artistice

Data publicării:
Sinéad O’Connor, sursa instagram
Descriere foto: Sinéad O’Connor, sursa instagram

Cântăreaţa Sinead O'Connor lucra la un nou album înainte de moartea sa

Cântăreaţa irlandeză Sinead O'Connor, care a fost găsită moartă miercuri în locuinţa ei din Londra, termina un nou album, plănuia un turneu şi avea în vedere o ecranizare a autobiografiei sale, au declarat vineri agenţii ei.

 

Artista era diagnosticată cu tulburare bipolară, având, la activ, mai multe căderi și înclusiv tentative de sinucidere. 

Cauza morţii artistei, în vârstă de 56 de ani, care vorbise în trecut despre gândurile sale de sinucidere, nu a fost făcută publică. O autopsie a fost cerută în cadrul anchetei privind decesul său.

"Sinead îşi termina ultimul album, plănuia date pentru un nou turneu în 2024 şi lua în considerare oportunităţi legate de un film adaptat după cartea sa", autobiografia "Rememberings" lansată în 2021, au declarat agenţii săi Kenneth şi Carl Papenfus, pe site-ul agenţiei lor, 67 Management.

"Un proiect minunat în desfăşurare", au spus aceştia, transmiţând condoleanţe familiei cântăreţei şi recunoştinţa lor eternă pentru cei care lucrau la aceste proiecte.

Dispariţia cântăreţei Sinead O'Connor, devenită vedetă internaţională în 1990 cu hitul "Nothing Compares 2 U", scris de artistul american Prince, a generat o avalanşă de omagii.

"Nu a fost anunţată nicio cauză medicală a morţii ei", a spus joi justiţia, în timp ce poliţia a spus că "moartea ei nu este considerată suspectă".

În 2022, fiul ei, Shane, în vârstă de 17 ani, s-a sinucis. Sinead O'Connor a fost atunci internată în spital după ce a spus pe reţelele de socializare că se gândeşte la sinucidere.

Ea a apărut într-o înregistrare video postată la începutul lunii iulie pe reţeaua Twitter, redenumită "X", unde şi-a exprimat durerea după sinuciderea fiului ei şi a afirmat că vrea să termine un nou album, notează Agerpres. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel