Planta care te scapă de herpes. Lidia Fecioru: ”Se retrage instantaneu”

Data publicării:
Sursa foto: Lidia Fecioru, captură Antena 3
Descriere foto: Sursa foto: Lidia Fecioru, captură Antena 3

Lidia Fecioru a dezvăluit un truc prin care putem scăpa de herpes.

Lidia Fecioru a fost prezentă în cadrul emisiunii ”Adevăruri ascunse”, de pe Antena 3, unde a dezvăluit un leac extrem de util. De data aceasta, bioenergoterapeutul a vorbit despre trucul care ne poate scăpa de herpes. Este vorba despre o plantă extrem de comună, care are beneficii uimitoare asupra acestei probleme. Lidia Fecioru promite că acesta se va retrage imediat, după prima aplicare.

"Tinctura de valeriană este foarte bună pentru a vindeca herpesul. Când simțim că avem ceva la gură sau în alte părți sau zona zoster, care este virusul herpetic, când începe să ne piște un pic, luăm o vată și tamponăm foarte bine, timp de 2-3 minute cu corvalol de 4-5 ori în acea zi.

Și... la revedere, se retrage instantaneu. Îl găsim la plafar, este tinctură de valeriană. Dacă ne stresăm, putem pune câteva picături în apă și bea, ca să ne liniștim sistemul nervos. Valeriana este și pentru tensiunea arterială, dar în primul rând pentru sistemul nervos", a explicat Lidia Fecioru, în emisiunea ”Adevăruri ascunse”, de pe Antena 3.

Testul divorţului. Principalele motive pentru care partenerii se despart. Lidia Fecioru: "S-a rupt? Gata!"

Ce este herpesul și de ce apare

Herpesul este o infecție cauzată de virusul herpes simplex - VHS. Acesta poate fi transmis prin contact direct, de la o persoană care are deja această problemă, sau prin folosirea unor obiecte contaminate (periuță de dinți, pahar etc.) Infecția provoacă leziuni destul de dureroase la nivelul gurii și, mai exact, pe buză, limbă sau chiar pe cerul gurii. Cel mai adesea, herpesul apare în exterior, adică pe buză, și se manifestă prin înroșirea spațiul respectiv și prin inflamare.

Lidia Fecioru, secretul bogăției. Portofelul care atrage banii în viața ta: "Contează foarte mult culoarea”

Planta care vindecă sufletul și mintea și ajută la regăsirea de sine

În altă ediție a emisiunii de pe Antena 3, Lidia Fecioru a dezvăluit planta care vindecă sufletul și mintea și care ajută la regăsirea de sine. Este vorba despre  ceaiul de crăițe, leac pentru o serie de afecțiuni.

”Sunt foarte bune ca medicament. Floarea se folosește des la diverse preparate. O putem bea ca ceai, o putem face ulei pentru boli de piele cum ar fi psoriazisul sau anumite iritații.

Cum se prepară acest ulei: se pun 150 gr de flori tocate bine într-un borcan de 500 ml. Jumătate de borcan de flori tocate și jumătate cu ulei de floarea soarelui. Se lasă o săptămână, 10 zile la macerat, la întuneric, apoi se strecoară.

Au un miros foarte puternic și sunt importante pentru sistemul nervos, pentru a adormi, pentru a ne vindeca sufletul, mintea. Ajută la regăsirea de sine. Tratamentul de face 2-3 luni: 21 zile cu 7 zile pauză.

Se bea câte un pahar pe tot parcursul zilei. Dacă vrem pentru stomac sau pancreas se pun 2-3 flori la un pahar de apă, deci mai concentrat. Bem ceai din ele pentru că este foarte aromat și bun.” a explicat Lidia Fecioru la Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Dulceaţa care dizolvă pietrele la rinichi. Lidia Fecioru: "După 5 zile se elimină"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel