Planta care luptă cu colesterolul și întărește imunitatea, dar care ne face rău în anumite situații. Lidia Fecioru: "Paraziţii se bucură cel mai mult când o luăm"

Data publicării:

Lidia Fecioru a dezvăluit planta care întărește imunitatea și luptă cu colesterolul, dar care are și părți negative pentru organism.

Lidia Fecioru a fost prezentă în emisiunea „Adevăruri ascunse”, de pe Antena 3 CNN, acolo unde a dezvăluit un nou leac pentru sănătate. De data aceasta specialista a vorbit despre o plantă foarte cunoscută la noi şi care este luată de români ca supliment alimentar pentru o sănătate mai bună poate face mai rău, în anumite situaţii,.

Planta care luptă cu colesterolul și întărește imunitatea, dar care ne face rău

Spirulina este un tip de algă care crește în apă dulce sau sărată. Se prezintă sub formă de supliment, sub formă de tablete sau de pulbere. Oamenii o folosesc pentru beneficiile sale pentru sănătate, deoarece este bogată în nutrienți și are proprietăți antioxidante.

Este un tip de cianobacterie, care este o familie de microbi unicelulare care sunt adesea denumite alge albastre-verzi. La fel ca și plantele, cianobacteriile pot produce energie din lumina soarelui printr-un proces numit fotosinteză. Spirulina a fost consumată de către vechii azteci, dar a redevenit populară atunci când NASA a propus ca aceasta să poată fi cultivată în spațiu pentru a fi folosită de astronauți. În zilele noastre, oamenii folosesc spirulina pentru a crește nivelul de nutrienți și antioxidanți din corpul lor, iar aceasta poate ajuta la protejarea împotriva diferitelor boli.

Această plantă este bogată în nutrienți, dispune de proprietăți antioxidante și antiinflamatorii puternice, poate reduce nivelul colesterolului și al trigliceridelor, protejează colesterolul LDL de la oxidare. Cu toate astea, în anumite situații nu este recomandată această plantă, deoarece face rău organismului, potrivit Lidiei Fecioru.

Vezi și: Cuvintele care te ajută să atragi banii în viața ta. Lidia Fecioru: „Vei vedea efectele lor în cel mai scurt timp”

Sucul pe care îl poți face acasă din doar 2 ingrediente pentru creșterea imunității. Lidia Fecioru: „Se iau 2-3 linguriţe pe zi”

"Noi știm că spirulina este nemaipomenită și că e un antioxidant foarte bun. De asemenea, ştim că spirulina luptă cu anemiile, că scade colesterolul.  Dar cine se bucură când bem spirulină sunt paraziții.  Deci spirulina se ia după ce am făcut o deparazitare, pentru că paraziţii se dezvoltă în intestinul subțire. În momentul în care le dăm spirulină, ei sunt cei mai fericiți. 

De aceea, sfatul meu este următorul: cei care au probleme cu tiroida, atenție la spirulină şi vedeţi dacă merită s-o luați sau nu. Dar, pentru toţi, faceți întâi o deparazitare și după aceea luați spirulină.  Deci puteţi să luați, dar întâi faceți o deparazitare. Oricum e bine pentru fiecare să facă o deparazitare la o perioadă de timp, că nu știm pe ce punem mâna, ce am mâncat nespălat, unii sunt iubitori de animale. Și, atunci, e bine să facem câte o deparazitare din când în când, așa venită de la noi citire", a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la antena3.ro.

Condimentul din bucătărie care opreşte tusea. Lidia Fecioru: "Se pun 3-4 picături, pentru că e foarte puternic. Cine suportă să bea ceai din el, este minunat"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel