Sucul pe care îl poți face acasă din doar 2 ingrediente pentru creșterea imunității. Lidia Fecioru: „Se iau 2-3 linguriţe pe zi”

Data publicării:
Sursa foto: Lidia Fecioru, Antena 3 CNN
Descriere foto: Sursa foto: Lidia Fecioru, Antena 3 CNN

Lidia Fecioru a dezvăluit un leac pentru 100 de boli. Ai nevoie de doar două ingrediente pentru a-ți crește imunitatea.

Cu schimbările frecvente ale temperaturilor care caracterizează această perioadă, ba frig, ba cald, mulți oameni se confruntă cu riscul de a dezvolta stări de gripă și răceală. Însă, o soluție la îndemână poate face diferența pentru sistemul nostru imunitar. Un amestec format din două ingrediente poate ajuta la creșterea imunității.

Amestecul din două ingrediente care ajută la creşterea imunităţii

Lămâia cu miere este un remediu popular folosit pentru tratarea gripei și răcelii. Lămâia este o sursă excelentă de vitamina C, care întărește sistemul imunitar și ajuta la vindecarea mai rapidă a răcelii. Potrivit bioenenergoterapeutului Lidia Fecioru, acest remediu poate fi eficient și în prevenirea și combaterea diverselor afecțiuni, precum infecțiile urinare sau alți factori care pun la încercare sistemul imunitar.

„Se presupune că există un leac pentru 100 de boli. Şi atunci când știm că suntem predispuși să facem o infecție urinară sau un alt fel de infecție, e bine să apelăm la această soluţie pentru creşterea imunității”, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru la emisiunea „Adevăruri ascunse”, potrivit antena3.ro.

Te-ar putea interesa și: Condimentul din bucătărie care opreşte tusea. Lidia Fecioru: "Se pun 3-4 picături, pentru că e foarte puternic. Cine suportă să bea ceai din el, este minunat"

Mod de preparare

Modul de preparare este simplu: se fierbe o lămâie în coajă timp de 10 minute, apoi se taie pe jumătate, iar sucul fiert se amestecă cu 200 de grame de miere. Acest amestec se păstrează într-un borcan, iar doza recomandată este de 2-3 lingurițe pe zi.                                       

„Aşadar, luăm o lămâie şi o fierbem în coajă timp de 10 minute. Apoi lămâia se taie pe jumătate şi sucul fiert îl stoarcem într-un borcan în care avem 200 de grame de miere. Amestecăm bine sucul de lămâie cu mierea și luăm din acest produs 2-3 linguriţe pe zi. Borcănelul este doza noastră de tratament”, a precizat bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.

Te-ar putea interesa și: Băutura cu care să îți începi dimineața, pentru a avea o viață sănătoasă. Lidia Fecioru: Cura de tratament se face cam o lună de zile. Întăreşte tot ce înseamnă ligamente, ne ajută pentru creier”

Persoanele care suferă de diabet pot prepara sucul de lămâie fiert cu îndulcitor

Pentru persoanele care suferă de diabet, bioenergoterapeutul recomandă înlocuirea mierii cu un îndulcitor. Sucul de lămâie fiert este ideal pentru a-ți crește imunitatea și poate fi benefic chiar și pentru afecțiuni precum angina sau bronșita.

„În cazul persoanelor care suferă de diabet şi nu pot consuma miere, acest suc de lămâie fiert se poate amesteca cu îndulcitor. Sucul acesta este o doză de imunitate. El se poate consuma şi atunci când avem un început de angină sau de broșită, încă de la primele stadii”, a mai spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru la emisiunea „Adevăruri ascunse”. 

Te-ar putea interesa și: Cum să ne eliberăm de stresul de la muncă. Sfaturile Lidiei Fecioru: „Trebuie să ne concentrăm asupra unui lucru”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel