Planeta plăcerilor le dă viața peste cap zodiilor. Horoscop 20 februarie - 17 martie, pentru fiecare semn zodiacal

Data actualizării: | Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Planeta plăcerilor se mută în primul semn al zodiacului! Beneficiile lui Venus în Berbec pentru fiecare zodie/ascendent între 20 februarie și 17 martie

Pe 20 februarie, Venus, Micul Benefic, își începe tranzitul în semnul Berbecului, unde va sta până pe 17 martie, când va intra în Taur. 

După cum s-ar putea să ştii deja, în astrologie, Venus este planeta iubirii, frumuseții, plăcerii și banilor. Așezarea sa în harta noastră natală afectează modul în care exprimăm afecțiunea, de cine suntem atrași și de propria noastră atracție. Pe lângă faptul că ne oferă indicii despre obiceiurile noastre legate de cheltuieli și despre ce fel de estetică ne atrage, Venus ne arată în ce fel de relații prosperăm și ce ne stârnește plăcerea. Practic, Venus ne arată ce ne face fericiți în dragoste.

O persoană cu Venus în semnul Berbecului este super directă și își dorește un partener la fel de sigur pe el și de direct. În afară de asta, un Venus în Berbec este super atractiv și debordează de magnetism, face imediat cuceriri. Oamenii sunt atrași de acești nativi datorită atitudinii lor încrezătoare și sincere, precum și a atracției lor sexuale aprinse. Dacă te plac, vei şti clar!

Acest tranzit nu va fi unul simplu! Venus se va întâlni cu Jupiter pe 2 martie, când vom avea cea mai romantică zi a anului!

Previziuni pentru fiecare Zodie și Ascendent!

Berbec / Ascendent în Berbec

Poți să îți schimbi lookul, să te îmbraci altfel, să mănânci ceva ce îți place, cu siguranță Venus în semnul tău îți va prii. Vei deborda de carismă și de magnetism și starea ta bună va aduce multă joacă și energie în zona relațională. Și cum Venus se va întâlni cu Jupiter, este rost de o doză crescută de romantism. 

Taur / Ascendent în Taur

Venus tranzitează casa a 12-a, oarecum te retragi puțin, beneficiile pot veni dintr-o curățenie sufletească, să vezi ce anume a fost bine, ce nu a mers, unde nu te-ai simțit așa cum trebuia, totodată, până pe 17 martie când Venus va intra în semnul tău încearcă să îți dai seama unde ai greșit din punct de vedere relațional.

Citește continuarea pe ASTROSENS. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel