Placido Domingo va dirija pentru prima oară orchestra teatrului Bolşoi pe 21 octombrie

Data publicării:
Placido Domingo, captură video instagram
Descriere foto: Placido Domingo, captură video instagram

Tenorul şi dirijorul spaniol Placido Domingo va dirija în data de 21 octombrie pentru prima dată, în cadrul unui spectacol. 

Tenorul şi dirijorul spaniol Placido Domingo va dirija în data de 21 octombrie pentru prima dată şi într-o singură reprezentaţie orchestra teatrului Bolşoi în cadrul spectacolului "Manon Lescaut",relatează agerpress.

"Alegerea acestei opere pentru debutul său nu este întâmplătoare: întreaga lui viaţă este legată de această operă", potrivit agerpres


Teatrul Bolşoi a subliniat că Placido Domingo este un interpret excelent al cavalerului Des Grieux, un rol cu care artistul spaniol a debutat în Statele Unite la vârsta de 21 de ani alături de marea soprană italiană Renata Tebaldi.

Maestrul spaniol a început să dirijeze "Manon Lescaut" în 2007, la Opera Naţională din Washington, şi a excelat întotdeauna cu opere compuse de Giacomo Puccini.

Sub bagheta lui Domingo, tenorul azer Yusif Eyvazov şi baritonul azer Elchin Azizov vor interpreta rolurile cavalerului Des Grieux, respectiv al sergentului Lescaut, în timp ce personajul Manon va fi interpretat de soprana rusă Anna Nechaeva, potrivit agerpress.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Teatru - Opera


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience