Pique a început să plângă, când s-a întâlnit cu Shakira să vorbească despre divorț: „Nu a mai putut stăpâni presiunea și a izbucnit în lacrimi”

Data publicării:
Sursa foto: Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Instagram

Gerard Pique a avut un moment de slăbiciune, când s-a întâlnit față în față cu Shakira. 

Gerard Pique și Shakira au pus punct căsniciei, după 12 ani de relație, din care au rezultat și doi copii. Cei doi au ajuns la divorț, după ce fostul celebru fotbalist a înșelat-o pe artistă, urmând ulterior să formeze chiar un cuplu cu respectiva fată. Cei doi foști parteneri s-au întâlnit în urmă cu câteva zile, când instanța a decis ca cei doi copii să rămână în grija mamei lor. Chiar dacă artista a suferit extrem de mult în această perioadă, aceasta a reușit să rămână tare, pentru binele copiilor săi, pe care trebuie să-i crească, în continuare, exemplar. Se pare că fostul ei soț nu este la fel de tare, astfel încât a avut un moment de slăbiciune, în momentul în care a rămas singur cu Shakira în cameră, când a izbucnit în lacrimi. 

„Pique era mai instabil decât fosta lui parteneră, care era mai distantă și rece. Vorbind cu Shakira și avocații ei era ca și cum vorbeai cu un perete. Nu cedau și nici nu aveau de gând să cedeze.

Cu toată tensiunea din casă, fostul fotbalist a profitat de oportunitatea de a ieși în grădină să ia o gură de aer. A intrat apoi cu capul plecat și a mers în bucătărie cu Shakira, lăsând avocații în sufragerie. Atunci, Pique s-a prăbușit (n.r. emoțional). Singur cu cea care i-a fost parteneră timp de 12 ani și mama copiilor săi, nu a mai putut stăpâni presiunea și a izbucnit în lacrimi. Pique ar fi transmis că nu înțelege intransigența cântăreței, dar pentru binele copiilor lui a spus că nu are de gând să se mai opună. Artista l-ar fi consolat pentru câteva minute cu o îmbrățișare”, notează presa internațională, potrivit prosport.ro

VEZI și: Vești proaste pentru Shakira. Artista va fi judecată în Spania pentru fraudă fiscală

Shakira a suferit foarte mult, după despărțirea de Gerard Pique

Chiar dacă sufletul ei era la pământ, în momentul în care a aflat despre infidelitatea soțului ei, Shakira a trebuit să-și ridice imediat moralul, pentru ca cei doi copiii să nu observe vreo neregulă și să fie, astfel, afectați și ei. Acest lucru a fost extrem de greu, susține Shakira, care spune că cei mici nu pot fi feriți întotdeauna de presă sau de lucrurile pe care le aud la școală. 

„Este foarte greu să vorbesc despre acest subiect personal, mai ales că este pentru prima dată când am abordat această situație într-un interviu. Am rămas tăcută și am încercat să procesez totul. A fost greu nu doar pentru mine, ci și pentru copiii mei. Incredibil de dificil. Am paparazzi care campează afară, în fața casei mele, 24/7. Și nu există niciun loc în care să mă pot ascunde de ei cu copiii mei, cu excepția propriei mele case. Știi, nu putem să ne plimbăm în parc ca o familie obișnuită sau să mergem să mâncăm o înghețată sau să facem orice activitate fără ca paparazzi să ne urmărească. Așa că este greu. Și am încercat să ascund situația în fața copiilor mei. Încerc să o fac și să îi protejez, pentru că asta este misiunea mea numărul unu în viață. Dar apoi ei aud lucruri la școală de la prietenii lor sau dau peste niște știri neplăcute pe internet, și asta îi afectează.”, a declarat Shakira pentru elle.com

Poate te interesează și: Georgina Rodriguez, marcată de moartea copilului său: „Am trăit cea mai urâtă experiență a vieții mele”

„Am impresia că totul este un vis urât”

Mai mult, artista descria întreaga situație ca fiind doar „un vis urât”, din care speră că se va trezi, la un moment dat. 

„Încerc să le ascund situația cât de mult pot. Este foarte supărător pentru doi copii care încearcă să proceseze separarea părinților lor. Și, uneori, am impresia că totul este un vis urât și că mă voi trezi la un moment dat. Dar nu, este real. Și ceea ce este, de asemenea, real este dezamăgirea de a vedea că relația cu tatăl copiilor mei s-a transformat în ceva vulgarizat și ieftinit de mass-media. Și toate acestea în timp ce tatăl meu a fost la terapie intensivă, iar eu am luptat pe diferite fronturi. După cum am spus, acesta este probabil cel mai întunecat moment din viața mea. Dar apoi mă gândesc la toate acele femei din întreaga lume care trec prin greutăți, care trec printr-o situație la fel de rea ca a mea  sau chiar mai rea.”, mai spunea ea, pentru sursa citată.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel