Pierce Brosnan, poveste de dragoste emoționantă. Ce decizie a luat împreună cu soția sa, după 22 de ani de căsnicie

Data publicării:

Pierce Brosnan și soția sa Keely Shaye Smith au traversat o serie de tragedii și cumpene, care însă nu le-a zdruncinat deloc căsnicia. 

 

"Ne place foarte mult unul de celălalt. Ne iubim foarte mult", a declarat Brosnan pentru Fox News Digital despre secretul relației lor. "Și am fost pe drumuri și am văzut multe, multe greutăți, așa cum fac familiile, așa cum facem cu toții."

El a continuat: "Dar să vezi pe cineva crescând cu tine și îmbătrânind cu tine este o călătorie foarte spirituală. Să te uiți cum se schimbă celălalt... orice ar fi, părul, talia. Dar este vorba de dragostea din inimă". 

Brosnan, al cărui cel mai recent film este thrillerul de acțiune "Fast Charlie", îi atribuie lui Smith faptul că i-a fost de "sprijin" de-a lungul anilor ca partener și părinte.

 

"Keeley este o jurnalistă, o reporteriță. Este o artistă de sine stătătoare. Și, ca femeie, a făcut o familie pentru copiii noștri", a declarat bărbatul de 70 de ani.


"Ea îmi permite să mă duc în sălbăticia albastră și să fac ceea ce fac ca bărbat, ca actor, ea a făcut-o întotdeauna."


Brosnan și Smith s-au căsătorit în 2001 și au împreună fiii Dylan și Paris. Starul din "GoldenEye" a fost căsătorit anterior cu prima sa soție, Cassandra Harris, până la moartea acesteia, în 1991, din cauza unui cancer ovarian. Cuplul avea trei copii: unul împreună, Sean, și doi din prima căsătorie a lui Harris, pe care Brosnan i-a adoptat, Charlotte și Chris. Charlotte a murit în 2013, la 42 de ani, tot din cauza unui cancer ovarian.

 

Starul din "Mamma Mia" este, de asemenea, de patru ori bunic, cu doi nepoți de la fiul său, Sean, și doi de la răposata sa fiică, Charlotte.


Împreună, Brosnan și Smith explorează lumea artei


Brosnan și-a prezentat prima expoziție personală, "So Many Dreams", la Art Basel din Miami, în weekend, co-curată de Smith, potrivit FoxNews. 


Pe Instagram, actorul a împărtășit un selfie drăguț cu Smith, scriind în descriere: "În drum spre Art Basel din Miami. Tu ai făcut să se întâmple asta, dragostea mea".

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Pierce Brosnan (@piercebrosnanofficial)

 

"În acest moment al vieții noastre cu arta, este entuziasmant", a declarat Brosnan pentru Fox News Digital.

Actorul de origine irlandeză a avut toată viața o pasiune ascunsă pentru artă: "Întotdeauna a fost acolo. Doar în liniște acolo".


El a continuat: "Întotdeauna am fost un pictor, un artist în suflet. Așa că este o lucrare în desfășurare, la fel ca și actoria. Pur și simplu... continui să apari și te perfecționezi și îți perfecționezi opera și mesajul pe care vrei să-l spui oamenilor."

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Pierce Brosnan (@piercebrosnanofficial)


Cu arta sa în plină desfășurare, nu au mai rămas multe pe lista de dorințe a lui Brosnan.


"Trebuie să scriu memoriile aici. Mă aud spunând aceeași poveste veche și parcă aș fi o capră bătrână", a glumit el.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel