Pierce Brosnan, de nerecunoscut. Cum s-a transformat celebrul actor pentru un rol

Data publicării:

Actorul Pierce Brosnan, în vârstă de 68 de ani, s-a transformat total pentru un rol.

Fostul James Bond, în vârstă de 68 de ani, a suferit o schimbare dramatică de look pentru rolul său din viitorul film The King's Daughter.


Deși publicul îl cunoaște cu părul scurt, șaten și barbă, starul de la Hollywood arată complet diferit:  păr lung, brunet și proaspăt bărbierit. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pierce Brosnan (@piercebrosnanofficial)

Noile fotografii din film îl prezintă pe Pierce, în vârstă de 68 de ani,  într-o ținută regală: sacou albastru oceanic și cămașă albă cu volane din secolul al XVII-lea, alături de un pandantiv atârnat la gât.

Ca actor veteran, aspectul irlandezului s-a schimbat de-a lungul anilor în funcție de rolul său, dar pletele Regelui Ludovic sunt, de departe, cea mai dramatică schimbare de look pe care a avut-o. De menționat, pletele nu sunt naturale, ci o perucă.

Pierce îl interpretează pe regele Ludovic al XIV-lea în filmul care se bazează pe romanul The Moon And The Sun, din 1997.

Personajul său, Regele Louis, capturează o sirenă pentru a-i folosi forța vitală și a-l face nemuritor.


Cu toate acestea, într-o întorsătură de situație care face ca The King's Daughter să fie asemănător cu The Shape Of Water al lui Guillermo Del Toro, fiica sa descoperă creatura capturată și cei doi creează o legătură imposibilă, potrivit The Mirror.

Filmul se mândrește cu o distribuție impresionantă, cu fosta vedetă a adolescenților Kaya Scodelario, cunoscută sub numele de Skins, care o interpretează pe fiica rebelă a regelui, Marie-Josephe.

 

Pierce a declarat anterior pentru News.com.au: "Louis al meu este Jim Morrison întâlnește Alexander McQueen întâlnește Tom Ford, în departamentul de costume.

Cu o perucă magnifică, un cal foarte arătos și multă atitudine. Cu siguranță a fost starul rock al timpului său.

Vanitatea lui este grandioasă: vrea să trăiască la nesfârșit ca să poată mânca, să curteze femei și să meargă la război... Tipul ăsta este regele tuturor regilor."

Filmările au început acum 9 ani

În film apar, de asemenea, Benjamin Walker, starul din Marvel's Jessica Jones, William Hurt, starul din Lost In Space, Rachel Griffiths, starul de pe Broadway, alături de actorul și modelul chinez Fan Bingbing, care joacă rolul Sirenei.

În timp ce The King's Daughter va fi lansat luna aceasta, producția filmului a început încă din 2013, iar distribuția a filmat în Versailles, Franța, și Melbourne, Australia.

Kaya și coprotagonistul Benjamin s-au întâlnit pentru prima dată pe platoul de filmare în 2013 - în urmă cu aproape nouă ani - pe vremea când filmul folosea încă titlul The Moon and the Sun, după romanul din 1997.

De atunci, cei doi au început să se întâlnească, s-au îndrăgostit, s-au căsătorit și au împreună un copil de patru ani.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel