Phoebe Gates, fiica lui Bill Gates, confirmă relația cu nepotul lui Paul McCartney, Arthur Donald, prin fotografii

Data publicării:
Intagra,/Phoebe Gates
Descriere foto: Intagra,/Phoebe Gates

Phoebe Gates și-a găsit "micul dragă". Gates, fiica antreprenorului din domeniul tehnologiei Bill Gates și a fostei soții Melinda, a confirmat relația ei cu Arthur Donald într-un jurnal foto pentru revista Nylon, publicat vineri. Donald este nepotul solistului trupei The Beatles, Paul McCartney.

Gates, care a absolvit recent Universitatea Stanford, a distribuit o fotografie în care Donald o duce în spate după ceremonia de absolvire, la vârsta de 21 de ani. "Prietenul meu, Arthur, mă duce după ceremonie," a scris ea lângă fotografie.

O altă fotografie îi arată pe cei doi pozând la o petrecere de absolvire pe care Gates și prietena ei de colegiu, Mandy, au organizat-o. Gates purta o rochie albastru deschis, în timp ce Donald avea o jachetă bleumarin și o cămașă asortată. "Arată foarte bine îmbrăcat," a scris Gates.

Conform Nylon, Gates a absolvit Universitatea Stanford pe 15 iunie cu o diplomă în biologie umană. Mama sa, Melinda, a ținut discursul de absolvire la ceremonie, care a inspirat-o pe Gates să-și finalizeze licența în trei ani.

"Am știut că trebuie să reușesc pentru că voiam să o văd pe mama mea ținând discursul de absolvire de anul acesta în calitate de absolventă," a declarat Gates pentru revistă. "Nu pot să-mi imaginez un final mai bun!"

Ce se știe despre prietenul Phoebei Gates, Arthur Donald


Donald este cel mai mare nepot al membrului trupei Beatles, McCartney, conform revistei People. La 25 de ani, investitorul este fiul fiicei lui McCartney, Mary McCartney, și al producătorului de televiziune Alistair Donald.

Donald a urmat o perioadă scurtă Universitatea College School în Anglia înainte de a se transfera la Universitatea Yale, conform People, unde a studiat istoria. A absolvit universitatea Ivy League în 2021.

Conform People, englezul lucrează ca investitor la Collaborative Fund. Anterior, a lucrat ca analist la Beehouse și Goldman Sachs, și a completat un stagiu la compania de producție de film și TV Lucasfilm.

Despre fiica lui Bill Gates

Phoebe Adele Gates, fiica cea mică a celebrului antreprenor din domeniul tehnologiei Bill Gates și a soției sale Melinda Gates, s-a născut pe 14 septembrie 2002 în Medina, Washington, SUA. Este al treilea copil al cuplului Gates, alături de sora sa mai mare, Jennifer, și de fratele său mai mare, Rory.

Phoebe a urmat studiile la școlile private Lakeside și Overlake din Seattle, unde și-a demonstrat talentul și dedicarea pentru învățătură. 

În afara educației, Phoebe Gates este activ implicată în activități filantropice alături de familia sa prin intermediul Fundației Bill și Melinda Gates, contribuind la diverse cauze umanitare și de dezvoltare socială.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel