Petrică Mîțu Stoian, noi informații de la Parchet, din ancheta de ucidere din culpă. Ultimă oră!

Data publicării:
Petrică Mâțu Stoian, sursa facebook
Descriere foto: Petrică Mâțu Stoian, sursa facebook

Parchetul de pe lângă Judecătoria Reșița vine cu noi informații despre ancheta privind moartea lui Petrică Mîțu Stoian

DC News a publicat o informare a Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșita, cu privire la decesul marelui artist Petrică Mîțu Stoian. 

”Vă informăm că la data de 8.11.2021, pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița, a fost înregistrat dosarul cu nr. 2486/P/ 2021, având ca obiect infracțiunea de ucidere din culpă prev. de art. 192 alin. 1 Cod penal.

La data de de 8.11.2021, ca urmare sesizării din oficiu a organelor de cercetare penală, prin Ordonanţa nr. 2486/P/ 2021 a fost dispusă începerea urmăririi penale cu privire la posibila săvârşire a infracţiunii de ucidere din culpă prev. de art. 192 alin. 1 Cod penal, constând în aceea că, la data de 6.11.2021, în jurul orei 20:00, în cadrul Secţiei de anestezie şi terapie intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa a decedat persoana vătămată Mîţu Petre.

La aceeaşi dată a fost dispusă administrarea mijlocului de probă al constatării medico-legale şi s-a efectuat autopsia corpului neînsufleţit al persoanei vătămate  Mîţu Petre, de către medicii legişti din cadrul Serviciului Judeţean de Medicină Legală Caraş-Severin.

În funcţie de dinamica administrării  probatoriului, activitate specifică fazei de urmărire penală a procesului penal, având în vedere că la acest moment procesual nu pot fi făcute alte precizări fără a exista riscul de a fi afectat mersul anchetei penale, urmează ca imediat ce stadiul cercetărilor va permite să fie emis un nou comunicat, raportat la necesitatea informării cetăţenilor cu privire la cazurile de interes public.(...)

Citește continuarea pe DC News. 

.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel