Petrică Mâţu Stoian, condus pe ultimul drum de peste 2.000 de persoane. Imagini cutremurătoare cu surorile artistului / FOTO

Data actualizării: | Data publicării:

Vestea că Petrică Mâțu Stoian s-a stins din viață a îndurerat o țară întreagă. Astăzi regretatul artist a fost condus pe ultimul drum, iar imaginile sunt tulburătoare. 

Petrică Mâțu Stoian s-a stins din viață, sâmbătă, la doar 61 de ani, în urma unui șoc septic.


Artist a ajuns în stare gravă la spitalul din Reșița, imediat după ce a făcut terapie în camera hiperbară, ca tratament pentru recuperarea post COVID-19. De asemenea, acesta era și sub tratament medicamentos, fiindu-i administrate anticoagulante.


Cântărețul de muzică populară rămăsese cu sechele pulmonare în urma infecției cu COVID-19. Petrică Mâțu Stoian ar fi vrut să-și revigoreze plămânii așa că apelat la ajutorul unei clinici private pentru a face terapie în camera hiperbară. Prietenii artistului au povestit că după prima ședință acesta s-a simțit bine, dar în cursul nopții starea lui s-a înrăutățit și a fost dus la Spitalul Județean din Reșița. 


Astăzi, Petrică Mâțu Stoian a fost condus pe ultimul drum de peste 2.000 de persoane, iar imaginile sunt greu de privit. Slujba de înmormântare a fost oficiată de un sobor de preoţi la Biserica Mântuleasca din Craiova. Petrică Mîţu Stoian a fost înmormântat în Cimitirul Ungureni, unde îşi pregătise deja locul de veci.


Oamenii au plâns, au urlat de durere și l-au aplaudat pe regretatul artist. Surorile lui Petrică Mâțu Stoian s-au desprins cu greu de sicriul unde se afla trupul neînsuflețit al cântărețului de muzică populară. 


”Nu pleca...”, au fost cuvintele strigate de cele două surori ale artistului, distruse de moartea fulgerătoare a fratelui lor.

 


Care au fost ultimele cuvinte ale lui Petrică Mâțu Stoian: „N-am mare lucru”


Constantin Gușman a fost ultima persoană care a vorbit cu interpretul. Impresarul a încercat să ia legătura cu artistul chiar sâmbătă dimineață. Regretatul cântăreț i-a spus acestuia la telefon că se simte bine și nu este nimic grav. Care au fost ultimele cuvinte ale lui Petrică Mâțu Stoian? 


„L-am sunat și am vorbit cu el, a zis că stai linișit că n-am mare lucru, că m-a stabilizat și mă duc înapoi. L-am sunat pe la 10 și ceva și mi-a zis că sunt cu domnul medic”, i-a spus Petrică Mâțu Stoian impresarului.

 

Citește și: Grigore Leșe, dezvăluiri cutremurătoare. Acesta susține că a trecut printr-o situație asemănătoare cu cea a lui Petrică Mâțu Stoian



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel