Grigore Leșe, dezvăluiri cutremurătoare. Acesta susține că a trecut printr-o situație asemănătoare cu cea a lui Petrică Mâțu Stoian

Data publicării:
Grigore Leșe, sursa instagram
Descriere foto: Grigore Leșe, sursa instagram

Grigore Leșe a făcut o serie de declarații neașteptate. Acesta a povestit că a trecut printr-un caz similar ca cel al lui Petrică Mâțu Stoian. 

Grigore Leșe regretă moartea marelui artist, Petrică Mâțu Stoian. Recent, acesta a făcut o postare în care a povestit că a trecut printr-o expieriență asemănătoare cu cea care a condus la decesul cântărețului.

„Azi e ziua înmormântării lui Petrică Mâțu Stoian. Dumnezeu să-l odihnească! Urmărind discuțiile despre suspiciunile în legătură cu moartea sa, am realizat că am o experiență asemănătore petrecută vara aceasta. Mesajul meu nu este o acuză. Profesia de medic este și va rămâne sfântă, indiferent că vorbim de medici în spitale de stat sau în clinici private. Însă exercitarea ei cred ca trebuie să fie cu aceeași răspundere în centrele de tratament private, ca și în spitalele de stat”, a scris Grigore Leșe.

 

Grigore Leșe a povestit experiența s-a din spital. Mai mult decât atât, acesta este de părere că unele medicamente și tratamente pot face mai rău decât bine, iar unele pot duce la un final tragic.

„În iulie anul acesta am urmat câteva zile un tratament la un centru de tratament din țară. N-am să spun unde, pentru că nu doresc sa fac rău nimănui, iar personalul medical de acolo s-a purtat impecabil cu mine. După cele 7 zile de tratamente pentru diferite afecțiuni, am plecat către Maramures, acolo unde, în următoarea noapte de la sosire, am suferit o problemă cardiacă serioasă, ce a necesitat intervenție de urgență. Urmată de două săptămâni de spitalizare.

Mulțumesc, Doamne, am trecut cu bine! Concluzia este că, deși bine intenționate, am înțeles că tratamentele pot răscoli mai mult decât să vindece problema pentru care sunt aplicate. Mai mult, tratamentele efectuate fără analize și investigații amănunțite în prealabil, chiar dacă sunt făcute cu intenții bune, cu scopul de a vindeca, pot face mult mai mult rău decât bine. Am înțeles pe pielea mea. Și iată că, uneori, pot fi asociate cu deznodăminte mult mai grave, cum a fost cazul lui Petrică Mâțu Stoian.”, a adăugat el.

 

Citește și: Valentin Sanfira, despre problemele de sănătate pe care le avea Petrică Mâțu Stoian: „Nu voia să știe nimeni”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel