Petrică Cercel se află internat în stare gravă la spital. Fiul cântărețului a făcut primele declarații

Data publicării:
Petrică și Ionuț Cercel, foto Facebook
Descriere foto: Petrică și Ionuț Cercel, foto Facebook

Un cântăreț de manele a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost infectat cu virusul Covid-19. 

Petrică Cercel se află în stare gravă la spital după ce a fost infectat cu virusul SARS-CoV-2. Fiul cântărețului de manele a făcut primele dezvăluiri despre starea tatălui său. Acesta a făcut un apel către toți oamenii să se roage pentru viața tatălui său. 


„Oameni buni, tatăl meu are într-adevăr probleme de sănătate… mai exact virusul acesta nenorocit COVID, dar prin rugăciunile noastre către Dumnezeu îl va vindeca”, a scris Ionuț Cercel pe pagina lui de Facebook. 


Potrivit unor surse citate de Redactia.ro cântărețul se află în stare gravă, iar medicii sunt rezervați în ceea ce privește șansele de supraviețuire ale lui Petrică Cercel. 

Mai mulți interpreți de muzică de petrecere și-au arătat regretul și susținerea pentru celebrul manelist pe rețelele de socializare.


„Ne rugăm cu toții pentru Petrică Cercel să treacă cu bine peste această problemă. Să vină acasă lângă copiii și familia lui! Un om prea bun din orice punct de vedere”, a scris Bogdan de la Ploiești pe Facebook. 


„Dumnezeu să fie cu el și cu familia voastră!!!”, a fost mesajul lăsat de Minodora la aflarea cumplitei vești. 


Chiar și Bobo Pastramă și-a arătat compasiunea față de necazul care s-a năpustit asupra familiei Cercel: ”Multă sănătate!”


„Dumnezeu să-i da sănătate și vindecare la tăicuțul tău, un om bun și cu suflet. Rugăciunile să facă minuni, fratele meu Ionuț. Amin!”, a scris și Eduard de la Roma. 

 

Citește și: Mioara Roman, detalii neștiute din căsnicia cu fostul politician: „Am fost ca un trofeu. Nu ştiu cât de îndrăgostit a fost”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel