Mioara Roman, detalii neștiute din căsnicia cu fostul politician: „Am fost ca un trofeu. Nu ştiu cât de îndrăgostit a fost”

Data publicării:
Mioara Roman, sursa foto Instagram
Descriere foto: Mioara Roman, sursa foto Instagram

Mioara Roman a dezvăluit aspecte importante din căsnicia ei cu Petre Roman. De ce au ajuns cei doi la divorț?

Mioara și Petre Roman au divorțat în anul 2007 după 30 de ani de căsnicie. Cei doi au împreună o fiică, pe Oana. 


Mioara Roman a vorbit deschis despre începutul căsniciei cu fostul premier al României. Aceasta susține că fostul ei soț a privit-o atunci ca pe un trofeu și a fost atras mai degrabă de statul profesional al părinților ei. Mama Oanei Roman spunec că nu știe dacă Petre a fost îndrăgostit de ea chair de la început. 


„Competitiv cum e, Petre a fost foarte impresionat de statura mea profesională, am fost pentru el ca un trofeu. Nu ştiu cât de îndrăgostit de mine a fost la început. Dar ştiu că în anii care au urmat s-a îndrăgostit de mine cu adevărat”, a recunsocut Mioara Roman, potrivit impact.ro.


Mioara Roman a dat naștere primei sale fiice, Catinca, la vâsta de doar 20 de ani, pe când nu era căsătorită. Atunci când l-a întâlnit pe Petre Roman, aceasta nu a privit relația lor cu încredere încă de la început, dar cu timpul a ajuns să se îndrăgostească nebunește. 


Mama Oanei Roman susține că a trăit o poveste de dragoste specială alături de fostul premier al României, chiar dacă avea 30 de ani pe atunci. 


„A fost o foarte mare dragoste. Ade­vă­rata iubire a vieţii mele. Iubirea de la 30 de ani, pasională, dar şi matură şi profundă. Petre era încă foarte optimist, eu alunecasem un pic pe panta neîncrederii în căsnicie”, a mai adăugat Mioara Roman.

 

Doi ani mai târziu după divorțul de Mioara Roman, fostul premier se căsătorește cu Silvia Chifiriuc. Cei doi formează un cuplu și în prezent și au împreună un băiețel, Petrus, care a împlinit 11 ani.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel