Alessia, despre drama care i-a marcat existența: „M-a strâns de gât. Mi-am pierdut cunoștința”

Data publicării:
Alessia, captura foto Youtube/ sursa Kanal D
Descriere foto: Alessia, captura foto Youtube/ sursa Kanal D

Alessia a trăit clipe de coșmar alături de fostul soț. Ce a pățit artista când a mers să își ia copilul?

Alessia este una dintre cele mai apreciate artiste din România, dar nimeni nu cunoaște drama pe care ea a trăit-o alături de fostul ei soț. 
Artista a trecut prin clipe de coșmar din cauza socrilor, dar și din cauza bărbatului care i-a jurat iubire veșnică. Alessia și-a dorit să lupte pentru copilul ei și să își poată continua viața normal. 


„Am venit la București să îmi iau copilul. M-au batjocorit, a coborât tatăl lui. Mi-a arătat dosul, om la 60 de ani. Am plecat așa cum am venit și peste trei zile m-am întors să-mi iau copilul. A coborât mama lui cu Alvin, am deschis ușa, am ieșit să-l iau în brațe, dar aceasta mi l-a smuls din brațe. Copilul urla.


L-a strigat pe soțul ei, a venit, m-a strâns de gât. Mi-am pierdut cunoștința. Trăgea de copil ca de un ursuleț de pluș, efectiv. Când a văzut că nu scapă de mine, femeia l-a tras efectiv de șolduri și s-a trântit efectiv pe asfalt cu el”, spunea artista la Kanal D. 


Alessia spune că acum este în relații bune cu fostul soț, dar doar de dragul copilului care are nevoie de timp și alături de tată. Vedeta spune că vrea să își refacă viața dar simte că încă nu este pregătită. Se bucură de fiul ei, de prieteni și de muzică. Speră să poată realiza din ce în ce mai multe melodii pentru fanii ei. 


„Acele clipe negre din viața mea am reușit să le depășesc odată cu trecerea timpului. Nu mi-a fost deloc ușor. Acum sunt foarte bine. Țin legătura cu tatăl copilului, normal, pentru binele micuțului. În perioada aceasta este cu el în vacanță. Avem un copil de crescut împreună, trebuie să fim maturi amândoi.


Vreau să îmi refac viața. Sunt o femeie plină de viață, îmi doresc o familie cu un alt bărbat, am tot viitorul înainte. Însă, nu acum, momentan nu sunt disponibilă pentru că acum sunt o femeie rece.


În timpul liber ies cu prietenii, râdem, glumim, mergem și mâncăm, mergem la un film la cinematograf. Sunt ok acum cu mine. În perioada aceasta am scris și șapte piese printre care una poartă titlul Ai tupeu, o să urmeze și videoclipurile lor, însă, încetul cu încetul.


Sper să lansez în perioada următoare câte o piesă cam la o lună și jumătate. Am început și concertele. M-am uitat pe agendă și pe 28, luna aceasta, am la Deva, pe 4, luna viitoare, la Herculane și tot așa”, a declarat Alessia pentru Impact.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel