Petre Roman, distrus de durere la căpătâiul Mioarei Roman. Nu a putut să o privească pentru ultima oară: „Nu cred că era pregătit pentru asta”/ FOTO

Data actualizării: | Data publicării:

Petre Roman nu a putut să o privească pe Mioara Roman pentru ultima dată. Fostul soț al regretatei vedete s-a arătat profund afectat de moartea acesteia. 

Mioara Roman s-a stins din viață în urmă cu câteva zile, după ce a suferit un stop-cardiorespirator. În ultima perioadă, mama Oanei Roman s-a confruntat cu tot mai multe probleme de sănătate, iar acum și-a dat ultima suflare în azilul din Snagov, unde era cazată. 

Petre Roman, distrus de durere la căpătâiul Mioarei Roman

Trupul neînsuflețit al Mioarei Roman a fost depus la Biserica Sfântul Gheorghe Nou. Slujba de înmormântare va avea loc la aceeași biserică, astăzi, 26 februarie, ora 14:00. Înmormântarea va avea loc după slujbă, la cimitirul Reînvierea, strada Reînvierii nr.4, potrivit spuselor Oanei Roman. La căpătâiul Mioarei Roman și-a făcut apariția și Petre Roman, care s-a arătat vizibil afectat de trecerea în neființă a fostei sale soții. Potrivit Gabrielei Lucuțar, cea care s-a ocupat de funeraliile Mioarei Roman, Oana și Catinca Roman s-au bucurat foarte mult să-și vadă tatăl. Totodată, aceasta a precizat că Petre Roman nu și-a putut privi fosta soție, pentru ultima oară. 

„Oana și Catinca s-au bucurat foarte mult că a reușit să vină (n.r. Petre Roman). Au plâns, s-au îmbrățișat, a fost un moment unic. Capacul este închis. Ea este foarte frumoasă. Domnul Petre Roman nu știa dacă se se uite, să nu se uite, să o privească, și a hotărât ca în acest moment să nu se uite. Se vedea că e un moment greu pentru dânsul. Așteaptă momentul ca probabil mâine să o vadă, nu cred că era pregătit pentru asta”, a spus Gabriela Lucuțar, cea care s-a ocupat de funeraliile Mioarei Roman, pentru Antena 3.

Vezi și: Mioara Roman va fi înmormântată cu mare fast. Oana Roman a pregătit funeraliile mamei sale, de anul trecut: „Și-a dorit să o fac frumoasă pe mama ei. Va fi dusă cu o limuzină de lux”

Care au fost primele declarații ale lui Petre Roman, după moartea fostei sale soții

La scurt timp după aflarea veștii că Mioara Roman s-a stins din viață, Petre Roman a făcut primele declarații. Bărbatul a avut doar cuvinte de laudă la adresa fostei sale soții.

„Îmi pare rău că s-a dus dintre noi, dar ea o lungă perioadă s-a luptat cu o boală grea. A făcut-o cu personalitatea pe care o avea. Era un om foarte puternic, foarte inteligent și foarte pregătit. Era o persoană foarte cultă. A făcut mult bine în viața ei. A oferit sprijin oricui. A fost un profesor absolut remarcabil și sunt convins că sunt foarte mulți oameni tineri, și nu numai, au deprins foarte multe lucruri de la ea. A fost greu pentru ea. S-a luptat mult cu boala și sunt sigur că Dumnezeu o ia să o odihnească”, a spus Petre Roman, pentru Antena Stars.

Oana Roman a făcut anunțul trist

„Drum lin în lumină, mama mea bună și frumoasă. Îngerii să te vegheze și să povești tuturor acolo sus toate lucrurile minunate pe care le povesteai aici. Tot ce sunt îți datorez. Mulțumesc, mămică, pentru tot. Te iubesc și te voi iubi mereu. Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace”, a scris Oana Roman pe rețelele sociale.

Citește și: Dan Bittman rupe tăcerea despre relația pe care o are cu Denise Rifai. Motivul pentru care i-a oferit un inel: „Te gândești ca ultimii ani ai vieții să-i petreci frumos, cu cineva”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel