Mioara Roman va fi înmormântată cu mare fast. Oana Roman a pregătit funeraliile mamei sale, de anul trecut: „Și-a dorit să o fac frumoasă pe mama ei. Va fi dusă cu o limuzină de lux”

Data publicării:

Oana Roman se pregătește să-și înmormânteze mama. Vedeta s-a pregătit încă de anul trecut pentru tot ce este mai rău. 

Mioara Roman s-a stins din viață, la azilul unde era cazată, după ce a a suferit un stop cardiorespirator, lăsând în urma sa multă durere. Fosta soție a lui Petre Roman s-a confruntat cu tot mai multe probleme de sănătate în ultima perioadă, iar recent chiar a fost operată de urgență. Din nefericire, noaptea trecută, femeia și-a dat ultima suflare în azilul din Snagov. Anunțul trist a fost dat chiar de fiica sa, Oana Roman, pe rețelele de socializare.

„Drum lin în lumină, mama mea bună şi frumoasă. Îngerii să te vegheze şi să povesteşti tuturor acolo sus toate lucrurile minunate pe care le povesteai aici. Tot ce sunt îţi datorez. Mulţumesc, mămica mea, pentru tot. Te iubesc şi te voi iubi mereu! Dumnezeu să te ierte şi să te odihnească în pace!', este mesajul publicat de Oana Roman, pe pagina sa de Facebook.

Mioara Roman va fi înmormântată cu mare fast

În ciuda problemelor de sănătate cu care Mioara Roman s-a confruntat în ultima perioadă, Oana Roman se aștepta în orice moment la ce e mai rău, astfel că a organizat deja detaliile pentru funerarii încă de anul trecut. Astfel, vedeta a apelat la Gabriela Lucuțar, supranumită „Regina întunericului', care se va ocupa de înmormântarea Mioarei Roman. În cadrul unui interviu, femeia a declarat că va fi un eveniment decent, însă organizat cu mult fast. 

„Am vorbit în detaliu absolut tot cu Oana despre înmormântarea mamei ei încă de când medicii i-au spus că mai are 10 la sută șanse să supraviețuiască. Am stabilit absolut tot, Oana a venit la mine la firmă și am pus la punct tot, șase ore am stat împreună și am discutat. Ea mi-a cerut să fie un eveniment decent, organizat însă la superlativ, cu fast, pentru că doamna Mioara a fost o personalitate impozantă', a declarat Gabriela Lucuțar, pentru Click!.

„Va fi dusă cu o limuzină de lux, iar slujba va fi oficiată de patru preoți”

Totodată, Gabriela Lucreția a precizat că Oana Roman a solicitat foarte multe flori albe, o limuzină de lux și vor avea foarte multe pachete pe care le vor împărți oamenilor nevoiași. 

„Oana și-a dorit cel mai mult ca eu să o fac frumoasă pe mama ei pe ultimul drum, pentru că a fost o femeie frumoasă. Îi vom face un procedeu care se numește tanatoestetică funerară, o procedură de reconstrucție. Pentru funeralii, Oana a solicitat foarte multe flori albe, un munte de flori albe, se vor împarți foarte multe pachete pentru persoanele nevoiașe. Va fi dusă cu o limuzină de lux, iar slujba va fi oficiată de patru preoți', a adăugat ea pentru sursa citată mai sus.

Citește și: Petre Roman, îndurerat după ce a aflat de moartea fostei soții, Mioara Roman: „Era un om foarte puternic. A făcut mult bine în viața ei”

Horoscop cu Daniela Simulescu. Zodiile care vor fi cele mai afectate pe 24 februarie 2024

A ieșit la iveală! Motivul pentru care Dorian Popa și-a pus fațete dentare: „Nu aveam dinți urâți, că vede lumea pozele”

Florin Dumitrescu a dat cărțile pe față, după ce s-a zvonit că el și Cristina au divorțat: „Cred că ăsta era și motivul”

Zodia lui Mirel din Turnu Măgurele, personajul din Macarena, piesa Erikăi Isac. Ce spune astrologul Daniela Simulescu

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel