Persoanele care vor avea noroc la bani în 2022. Numerologul Romeo Popescu: Transformarea financiară va fi foarte puternică

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop 2022. Foto pixabay.com
Descriere foto: Horoscop 2022. Foto pixabay.com

Numerologul Romeo Popescu a spus cine va avea noroc la bani, anul acesta, în funcție de cifra de destin.

"Banii vor trage la trei cifre de destin - 3, 6, 9. Cei cu cifra de destin 2 pot face bani, dacă sunt pe vocaţie. Banii vor fi altfel. Din alt punct de vedere se va vedea forţa banilor în 2022. Transformarea financiară va fi foarte puternică. Cei care sunt pe vocaţie vor câştiga foarte bine. Cei care încă stau în dubiu vor câştiga mult mai puţin decât au câştigat până acum. (...) Unii vor câştiga mai mult, alţii vor pierde", a spus Romeo Popescu, la DCNews TV.

"Până în 2029, banii tăi nu vor însemna valoarea ta. Se aşază lucrurile pe un firesc, doar că noi nu ştim. Atunci, ni se va părea nefiresc. Până în 2029, se va reveni la normalitate. Toate vor veni treptat, puţin câte puţin. Acum, stai într-o stare de incertitudine şi îţi vine să alergi. Ţi-e frică", a mai spus numerologul.

Vedetele anului 2022


”Cei care au cifră de destin pară, adică 2, 4, 6, 8, vor fi, în 2022, mai bine aspectați și influențați, mai ales cei cu cifră de destin 6, pentru că vor fi pe particularitatea anului. Cifra de destin pară te ajută să aduci influența emoțional-afectivă în viața ta.” a spus Romeo Popescu. El a continuat: ”Cu cât viața ta relațională e mai bună, cu atât vei face foarte bine anul viitor”. ”Vedetele sunt cei care au cifră de destin 6” a spus Romeo Popescu. Ordinea celor care vor rezona cel mai bine cu 2022 este: 6, 2, 4, 8. 


Citește continuarea pe DC News.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel