Percheziţii acasă la Brigitte Pastramă. Fosta soție a lui Ilie Năstase ar fi vândut măşti de protecţie contrafăcute

Data publicării:
Brigitte Pastramă, captura foto Antena Stars
Descriere foto: Brigitte Pastramă, captura foto Antena Stars

Brigitte Pastramă este acuzată că ar fi vândut, prin intermediul unui site, dar şi pe o platformă cunoscută de comerţ, măşti de protecţie contrafăcute. 

Se fac percheziţii acasă la Brigitte Pastramă. Bruneta ar fi implicată într-un dosar de măşti de lux contrafăcute vândute online. 


„Astăzi, 22.07.2021, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Sector 2, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, a pus  în executare un  mandat de percheziție domiciliară pe raza județului Ilfov, emis de Judecătoria Sectorului 2 Bucuresti, într-un dosar în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrafacerea unei mărci și punerea în  circulație de produse contrafăcute. 


Totodată, sunt puse în executare mandate de aducere emise pe numele a două persoane, care vor fi conduse la sediul Politiei Sectorului 2 pentru audieri.


Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2", se arată într-o informare a Poliţiei, potrivit Antena 3

 

Citește și: Ce pensie URIAȘĂ primește Ion Țiriac de la stat. Fostul jucător de tenis nu ar fi ridicat niciun ban din anul 1999



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel