Pepe și Yasmine Ody, vacanță de vis în Paris alături de Maria și Rosa. Cum se înțeleg cele două fetițe cu noua iubită a artistului

Data publicării:

Pepe și-a luat noua iubită, dar și pe cele două fiice și au plecat într-o aventură în Franța. 

Pepe este un bărbat fericit din toate punctele de vedere. Are două fetițe superbe pe care le iubește enorm și o nouă iubită. Chiar dacă a suferit enorm după divorțul de Raluca Pascu, artistul și-a găsit repe alinare în brațele tinerei Yasmine Ody. 


Chiar dacă puțini au crezut în relația lor, lucrurile au evoluat foarte rapid. După doar câteva săptămâni de relație, cei doi au botezat un copil și au plecat împreună cu Maria și Rosa într-o vacanță în Paris. 

 


Pepe a postat pe pagina lui de Instagram mai multe imagini din vacanță și se poate observa cât de bine se înțeleg cele dou fetițe cu Yasmine. 

 


Cei patru au avut activități specifice pentru copii, asta pentru a le oferi amintiri de neuitat celor două prințese. 


”Nu vreau sa dau momentan nicio declarație pentru că suntem foarte la început. Dacă vorbesc acum, m-aș grăbi. Nu e niciun secret și nu ascund că aș fi cu Yasmine, mai ales că am pus acele filmulețe cu noi pe Stories Instagram. Dacă aș spune vorbi acum că am o relație, și peste două luni nu vom mai fi împreună... Înțelegeți de ce nu vreau să vorbesc”, a declarat Pepe, potrivit click.ro.

 

Raluca Pastramă și Pepe au divorțat la începutul acestui an și se pare că fiecare a trecut peste această despărțire, găsindu-și fericirea în brațele altor persoane. 

 

Raluca Pastramă iubește din nou. Fosta soție a lui Pepe s-a sărutat pasional cu iubitul său, în văzul tuturor.

 


Recent, Raluca Pastramă a postat pe instastory o fotografie cu ea și noul ei iubit, în timp ce se sărută pasional. La scurt timp, fosta soție a lui Pepe a decis să șteargă poza.


Raluca a avut și o descriere care dovedește faptul că relația lor este plină de iubire: „Iubirea mea”.

 

Citește și: Lavinia Pârva, imagini incendiare în costum de baie. Cât de mult a slăbit soția lui Ștefan Bănică Jr.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel