Pepe și Yasmine Ody s-au căsătorit în secret: ”A fost un eveniment restrâns”. Fratele artistului a făcut tot public

Data publicării:
Sursa foto: Yasmine Pascu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Yasmine Pascu, Instagram

Fratele lui Pepe a confirmat faptul că artistul și Yasmine Ody s-au căsătorit în secret.

Pepe și partenera sa trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viață lor, pentru că de aproximativ o lună și jumătate au devenit părinții unui băiețel perfect sănătos. Totuși, un lucru le-a sărit în evidență fanilor și, anume, faptul că Yasmine Ody și-a schimbat numele pe Instagram în ”Yasmine Pascu”, luând astfel numele de familie al iubitului ei celebru. În acest sens, foarte mulți au fost curioși să afle dacă cei doi au ajuns cumva în fața altarului. Potrivit impact.rozvonurile sunt cât se poate de reale, iar căsătoria celor doi a avut loc înainte de Sărbătorile Pascale în secret. Acest lucru a fost confirmat chiar de fratele lui Pepe.

„Sunt căsătoriți de mult. Înainte de de Paște s-au căsătorit. Să fie fericiți, să le dea Dumnezeu tot binele din lume. A fost un eveniment restrâns, maximum 40 de persoane. Pepe a știut să își facă lecțiile fără tantam. Petrecerea a avut loc într-un restaurant din Capitală, foarte intim, îi mulțumesc patronului pentru felul în care ne-a primit și pentru că a fost discret, la fel ca noi.”, a declarat Giani Pascu, fratele lui Pepe, pentru sursa citată anterior.

Ce îi urează Giani Pascu fratelui său, cu ocazia zilei de naștere

Pe 20 iulie Pepe împlinește vârsta de 43 de ani. Cu această ocazie, fratele său a ținut să-i facă o urare specială și să-i scoată în evidență toate calitățile.

„De ziua lui, îi urez să rămână așa cum e, să îi trăiască toate cele 3 fete de aur, diamantele lui, și să-i trăiască și să fie mândru de băiatul lui, este cel mai frumos cadou.

Pepe are un suflet de aur. Dacă toată lumea ar avea un suflet ca al lui, nu ar mai exista războaie. Pepe nu cred că a dezamăgit pe cineva.

Merită tot binele din lume, sunt fericiți, au o familie frumoasă! Îi iubesc și când dorm! Noi, frații, nu putem trăi unul fără celălalt!”, a mai spus fratele lui Pepe.

Poate te interesează și: Alexandru Arșinel a fost internat într-un cămin de specialitate: ”Tata nu se mai poate deplasa”. Care este starea de sănătate a actorului

Mesajul emoționant pe care Yasmine Ody i l-a transmis lui Pepe cu ocazia zilei sale de naștere

Cea care i-a fost alături lui Pepe la miezul nopții și care i-a făcut și prima urare la împlinirea vârstei de 43 de ani este, după cum era firesc, iubita lui, Yasmine. Aceasta a și postat o poză pe rețelele de socializare, unde și-a exprimat cele mai profunde gânduri față de tatăl copilului ei.

''La mulți ani, sufletul meu!'', a scris Yasmine Ody pe rețelele de socializare, lângă o fotografie cu ei doi.

Artistul își dorește un botez cât mai restrâns

Chiar dacă până acum era adeptul petrecerilor cât mai mari, cu invitați cât mai celebri, din toate domeniile, acum, Pepe spune că vrea să se rezume la ceva discret, alături de persoanele importante din viața lui. Se pare că acesta dorește ca creștinarea micuțului să fie realizată exact după cum a fost și nunta celor doi.

„Va fi cât se poate de discret și cât se poate de normal, încerc să mă bucur de familia mea, încerc să fiu cât mai prezent în viața celor care mă iubesc și mă respectă, să le transmit tot ceea ce e important pentru noi”, a mai dezvăluit Pepe într-un interviu la Antena Stars.

Citește și: Dorian Popa, secretul unui abdomen cu pătrățele: ”Asta mă face întotdeauna să fiu în joc”. Cum reușește artistul să se mențină în formă / EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel