Pepe și Connect-R, concert inedit. Au cântat toate genurile muzicale

Data publicării:
Pepe și Connect-r, captură foto YouTube
Descriere foto: Pepe și Connect-r, captură foto YouTube

Pepe și Connect-R au susținut un concert inedit, iar internăuții au avut cele mai bune locuri. Cei doi artiști au interpretat melodii din toate genurile muzicale. 

Connect-R a fost invitatul lui Pepe în emisiunea pe care o realizează săptămânal pe YouTube. 

Cei doi au cântat piese lor celebre, cum ar fi Numai iubirea" și "Eu vara nu dorm", în varianta clasică, însă s-au și jucat un pic cu notele muzicale. Au cântat muzică populară, trap, R&B, pop, latino, dance și reggae.

Concetul online al celor doi artiști a strâns câteva mii de vizualizări în doar câteva ore. 

 

"Ești singurul invitat care a început emisia fără mine. Mulțumesc mult de tot că ai venit. Să știi că foarte multe mesaje am primit, inclusiv de la colegi. Eu vin de la filmări, de la "Te cunosc de undeva", am filmat până târziu, și eram..nu pot să zic personajul, eram de culoare, eram negru. Am mai filmat și ieri, și alaltăieri, tocmai de asta sunt bărbierit. Și eram colorat și pe mâini, și pe piept, am filmat aproape de bustul gol, deci de-alea, știi ce zic. Îi struneam pe toți: bă, nu mai trageți de timp, nu vă mai distrați, hai să filmăm, că am live cu Connect-R. Te-au salutat toți, toți. De-abia te-așteaptă. Mi-au zis: <<Să ne vedem, pupă-l din partea noastră>>", a declarat Pepe în debutul show-ului său.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pepe (@pepe.ro)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel