Pepe regretă divorțul de Raluca Pascu. Dezvăluirile artistului: „Nu mi-aș fi dorit. Ea a pus punct”

Data publicării:
Pepe și Raluca Pastramă, sursa foto Instagram
Descriere foto: Pepe și Raluca Pastramă, sursa foto Instagram

Pepe a recunoscut că regretă divorțul de fosta lui soție, Raluca Pascu. Acesta a făcut dezvăluiri inedite despre căsnicia pe care a avut-o cu mama copiilor săi.

Divorțul dintre Pepe și Raluca  a șocat lumea showbizului românesc. Anunțul despărțirii a fost făcut de către artistul, în luna noiembrie a anului trecut, prin intermediul unui filmuleț postat pe canalul său de YouTube.

”Eu alături de Raluca nu mai vom mai parcurge acealași drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată. A hotărât să pună punct relației. Nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni.Vrem să avem o relație civilizată în continuare pentru copiii noștri, vom merge la notar, nu există niciun fel de proces, litigii și alte speculații. Nu există un motiv major, nu există un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Am încercat, am făcut tot posibilul. ”, a spus artistul pe canalul său de YouTube, în luna noiembrie a anului trecut.

Recent, Pepe a făcut o serie de dezvăluiri inedite. Artistul a declarat că nu el a fost cel care a pus punct relației cu Raluca Pascu. Potrivit acestuia, bruneta a fost cea care a decis acest lucru, iar la momentul divorțului de mama copiilor săi lumea l-a acuzat că ar fi avut o atitudine prea calmă, însă nu ar fi avut ce să facă decât să „tragă aer în piept” și să se împace cu ideea că este singur. Artistul a mărturisit că divorțul de Oana Zăvoranu este singurl lucru pe care nu îl regretă.

„Raluca a pus punct. Cumva, viața mea de acum este suma tuturor întâmplărilor din viața mea. Am înțeles ceva din fiecare etapă a vieții mele. Nu mi-aș fi dorit să divorțez. Acum, de Raluca, nu de Oana. Vorbim de copii, de familie. În momentul ăla nu înțelegeam de ce se întâmplă. Dacă aș fi făcut altfel, aș fi avut de tras foarte mult. Mulți m-au acuzat în trecut că de ce am fost atât de calm. Am tras aer în piept și am zis că de acum sunt singur”, a spus Pepe la Xtra Night Show.

Citește și: Pepe, atac dur la adresa Oanei Zăvoranu: „Ea este cea mai mare greșeală din viața mea”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel