Pepe iubește din nou. Cine este femeia care i-a furat inima artistului: „Nu mă întreba de Raluca”

Data publicării:

Pepe are o nouă relație amoroasă la doar trei luni și jumătate de la divorțul de Raluca Pastramă. 

După câteva săptămâni de tatonări, Pepe și-a asumat relația cu Yasmine. Artistul iubește din nou și nu se sfiește să arate tuturor asta chiar dacă au trecut doar trei luni și jumătate de la divorțul de Raluca Pastramă. Pepe a fost surprins în compania domnișoarei la o petrecere, iar acum a dat cărțile pe față și le-a prezentat-o fanilor de pe Instagram pe noua lui iubită. 


”Am recunoscut că suntem împreună și am postat pe Instastory. Noi ne întâlnim, discret, de ceva vreme, dar acum am fost văzuți public împreună pentru că am decis să ne afișăm și public”, a declarat Pepe pentru FANATIK.


Iubita lui Pepe are 26 de ani, este model și makeup artist. Yasmine și Pepe se cunosc de acum patru ani de zile, de pe vreme când artistul era căsătorit cu Raluca. Tânăra s-a ocupat de machiajul artistului pentru un videoclip muzical. 

 


Chiar dacă trăiește clipe frumoase alături de noua iubită, Pepe susține că în prezent priritățile sale sunt cele două fetițe pe care le are din căsnicia cu Raluca Pastramă, dar și cariera sa muzicală. 


”Eu, în perioada asta, am alte priorități, mă ocup de copiii mei, de afaceri, de Youtube, de lucrurile care mă interesează cu adevărat. (…) Sunt bărbat și mă bucur de tot ce pot să fac acum. Dacă îmi doresc să mă întâlnesc cu cineva, o fac, și o fac din postura de bărbat liber”, a adăugat artistul. 


Pepe se bucură de timpul liber petrecut în compania tinerei sale iubite și este mai fericit ca niciodată. Acesta s-a filmat în mașină cu ea și a făcut totul public. Ba mai mult, acesta a observat că este urmărit de paparazzi în trafic și a dezvăluit că poate oferi oricând un interviu despre situația sa amoroasă. 

 

 


”Nu mă întreba de Raluca, sunt la cafea cu Yamine (râde, n. red.). Suntem acum în tatonări, ne-am văzut în oraș, ne bem cafeaua împreună și discutăm. Ce pot să spun mai multe, este clar tot ce se petrece între noi, dar nu vreau să dau prea multe explicații pe acest subiect. Vom vedea unde vom ajunge”, a mai spus Pepe pentru FANATIK.

 

Citește și: Cum poți scăpa de pofta de dulce. Secretul lui Carmen BrumăGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel