Pepe, dezvăluiri fără perdea despre noua femeie din viața lui: „Nu am nici cea mai mică jenă”

Pepe, sursa foto Instagram
Descriere foto: Pepe, sursa foto Instagram

Pepe a trecut prin două căsnicii eșuate, dar a găsit puterea să meargă mai departe. Ce spune artistul despre o nouă relație de iubire?

Pepe este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din țară. Chiar dacă de-a lungul timpului nu a avut prea mare noroc în dragoste, acesta nu renunță la gândul că într-o bună zi va găsi persoana lângă care să trăiască fericit până la adânci bătrâneți. 


Chiar dacă după divorțul de Raluca Pascu, cu care are două fetițe minunate, acesta a suferit enorm, Pepe vrea să dea o nouă iubirii. Nu a dat prea multe detalii despre noua iubită, dar spune că se află în „tatonări” și nu se simte jenat să declara asta public. 


„Cred în dragoste adevărată. Nu pot să judec o persoană după alta. Fiecare femeie din viața mea a avut parte de același tratament, i-am pus lumea la picioare, a fost iubită, respectată și i-am oferit libertate și susținere, fiecare a știut ce să facă cu ele. Am avut etape furmoase de iubire cu fiecare persoană din viața mea. Am ajuns în punctul în care mă simt iubit, respctat. Nu sunt într-o relație, sunt în tatonări. Mi-e simplu să spun că sunt și în cinci relații, nu am nici cea mai mică jenă. Dumenzeu îți oferă peste noapte câte o șansă de asta pe care nu o poți rata. În momnentul în care conștientizezi că e ceva ce merită, mă arunc și în prăpastie, fără regrete, fără să mă gândesc”, a declarat Pepe în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.


Pepe a vorbit despre și despre căsnicia cu Oana Zăvoranu, pe care a numit-o „cea mai mare greșeală din viața lui”. 


„Mi se pare cea mai greșeală din viața mea. Ea este cea mai mare greșeală din viața mea, dar am învățat foarte multe și învățând foarte multe din această greșeală, de aceea nu vreau să mai am legătură cu ea. Mă uit în trecut și nu îmi vine să cred: ”Mă, ce dracu a fost în capul meu?”. Nu-mi pare rău, că eu pentru dragoste și iubire, pentru ceea ce susțin, mă cert cu toată lumea. Bă, când arunci cu noroi mi se pare mult. Nu a mai fost să fie, de ce mă ataci? Am văzut acum câteva zile, numai tâmpenii spune. Dacă aș sta să le dezvolt, i-aș da motiv să apară la televizor”, a mai spus artistul. 

 

Citește și: Oana Zăvoranu, motivul pentru care a apelat la vrăjitoare: „Acolo s-a rupt lumea mea”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 06 iun 2021, 15:36 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience