Oana Zăvoranu, motivul pentru care a apelat la vrăjitoare: „Acolo s-a rupt lumea mea”

Data publicării:
Oana Zăvoranu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Oana Zăvoranu, sursa foto Instagram

Oana Zăvoranu a dat cărțile pe față. Ce a împins-o pe celebra actriță să meargă la vrăjitoare?

Oana Zăvoranu este una dintre cele mai controversate vedete din showbiz-ul românesc. Divorțul de Pepe, scandalul cu mama sa, dar și mersul la vrăjitoare au fost doar câteva dintre subiectele care au ținut primele pagini ale ziarelor săptămâni întregi. Chiar dacă până acum vedeta nu a vrut să discute despre aceste subiecte, iată că Oana Zăvoranu a decis că este timpul să spună lucrurilor pe nume. 


”Nu cred că am mai vorbit despre chestia asta public. S-au întâmplat multe, a fost divorțul. Ceea ce mi-a pus mie capac și m-a făcut să cred că există niște forțe necurate care mă înconjoară și mă învăluie în momentul ăla a fost momentul în care a apărut maică-mea într-o emisiune împreună cu Pepe și au dansat. Pentru mine…acolo s-a rupt lumea mea. Mama s-a aliat cu Pepe. A fost momentul în care m-au sunat și m-am nimerit lângă un televizor pe care l-am și spart în momentul ăla. Practic a fost un șoc pentru toată lumea. Maică-ta dansează cu Pepe. Am zis că e caterincă. Am cedat nervos. Am aruncat cu o telecomandă în televizor. M-am simțit trădată”, a declarat Oana Zăvoranu în cadrul podcastului găzduit de Cătălin Măruță. 


Nimeni nu s-ar fi gândit că Oana a cerut ajutorul vrăjitoarelor din cauza unui dans dintre mama sa și Pepe. Vedeta regretă enorm că a făcut această greșeală în trecut și spune că luni de zile a fost păcălită și amenințată de acele persoane, până în ziua în care a mers la mormântul tatălui său și a realizat că este timpul să recunoască public că a mers la vrăjitoare și că a pierdut sute de mii de euro. 


”Cei mai mari dușmani de la un anumit moment au fraternizat și eu m-am văzut ca un măgar fraier. Am zis că nu se poate, e ireal, că niște forțe necurate mă învăluie. Am zis că nu există așa ceva, să te trădeze și fostul soț și mama ta. Ăla a fost momentul în care oricum vrăjitoarele aflaseră. Ele m-au căutat. Era o tactică, căutau clienți. Eu n-am spus niciodată oamenii concret cu care m-am întâlnit acolo. Eu intram și unii ieșeau. Politicieni enormi, artiști, sportivi…toți călcau pe acolo. Ele cred că făceau în așa fel să ne întâlnim cu toții acolo. Ele mi-au zis că au deschis cărțile de tarot și că Necuratul m-a luat în fiecare unghier”, a mai dezvăluit vedeta. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel