Pepe a trecut prin clipe grele în urmă cu 14 ani. Nici acum nu poate trece peste acea dramă: „Am făcut piesa asta pentru el”

Pepe, sursa foto Instagram
Descriere foto: Pepe, sursa foto Instagram

Pepe și-a pierdut nepotul în urmă cu 14 ani. Artistul încă nu poate trece peste acel eveniment extrem de dureros. 

Pepe a trecut prin momente foarte grele în trecut, iar acum a decis să își deschidă sufletul. Chiar dacă a evitat să vorbească despre drama care i-a marcat existența, acesta spune că ultima piesă este dedicată nepotului său care s-a stins din viață în urmă cu 14 ani. Franco, în vârstă de 17 ani s-a stins din viață în urma unui accident rutier. Familia artistului a fost devastată la acea vreme, iar Pepe a ținut un secret foarte mulți ani. 


„Mi-a apărut în vis la o lună după ce a murit. Îmi zâmbea! Vorbea normal cu mine: l-am întrebat, bă, ești bine? El a zis da, nu mai plânge. Lui tata nu-i apar în vis ca el plânge, e supărat. Eu sunt ok aici. Nu am zis niciodată până acum că l-am visat, nu am putut. Am făcut piesa asta pentru el, el e îngerul”, a declarat Pepe la Xtra Night Show. 


Pepe a mers de Paște la mormântul lui Arsenie Boca. Artistul spune că a fost unul dintre cele mai emoționante Sărbători Pascale de până acum, chiar dacă nu era pentru prima oară când ajungea în acel loc sfânt. 


„Eu emoții ca de Paștele asta nu am mai trăit in viața mea. Am fost în Vinerea Mare la Arsenie Boca, e a zecea oară când merg. Am intrat primul acolo să mă rog, conduc noaptea”, a mai spus artistul.

 

Raluca Pascu, despre perioadele grele după divorțul de Pepe: „Erau zile când nu mâncam deloc”

 

Pepe are planuri mari după pandemie: 

 

“Facem piese și mai urmează! Avem timp să înregistrăm la greu. Am cântat extrem de mult în pandemie. În fiecare duminică am concert online, iar joia am bar online. Azi îi am invitați pe Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu. Am deja un an de când fac asta și nu m-am oprit deloc. Se apropie de final „Te cunosc de undeva”, iar sâmbătă acum va fi difuzată ediția specială. L-am interpretat pe Andreescu, cu piesa „oameni”. Când e vorba despre o piesă cu încărcătură emoțională, e clar că îmi place să cânt. Contează mult ca artist să rămână ceva în urmă. Eu cânt tot ce vrea lumea.

Ce am prezentat acum e nou, e lansată într-o altă formă, e altceva. Nu am căutat comercial, ci altceva. Comunitatea de pe net e constantă, e reală și din ce în ce mai mare – familia mea online. Mi-au dat curaj, prospețime și ambiție. Abia aștept să înceapă treaba și chiar aș vrea să fac o întâlnire cu toții. De Paști am stat cu familia, cu copiii. Duminică am avut o întâlnire specială online, apoi am stat cu copiii, iar pe urmă am plecat la munte două zile. În rest, e activitate! Până și eu ieri am fost plecat până aseară la munte. Urmează să promovez piesa mai departe”, a spus Pepe la Neatza cu Răzvan și Dani.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 11 mai 2021, 15:13 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience