Raluca Pascu, despre perioadele grele după divorțul de Pepe: „Erau zile când nu mâncam deloc”

Data publicării:
Raluca Pastrama, foto Instagram
Descriere foto: Raluca Pastrama, foto Instagram

Pepe și Raluca Pascu au trecut prin momentele foarte grele după ce au decis să meargă pe drumuri separate. Cât de greu i-a fost Ralucăi să treacă peste acea perioadă?

Chiar dacă au trăit o frumoasă poveste de dragoste, Pepe și Raluca au decis să meargă pe drumuri separate. Chiar dacă la început divorțul delor doi a fost presărat cu multe discuții aprinse, după o scurtă perioadă de timp lucrurile s-au calmat. Ba mai mult, Pepe și Raluca susțin că au o relație foarte bună de dragul celor două fetițe pe care le au împreună. 


„Mi-e mai greu pentru mine în perioada asta, nu am reușit total să mă liniștesc. Sunt alte lucruri care au prioritate, copiii, să ai liniște sufletească. Eu cel puțin nu am funcționat o perioadă de 5 luni de zile, eram ca o umbra. După ce treci prin perioadele astea grele, vezi cât de important este să ai liniște. M-am motivat în permanență, am atras către mine lucruri positive. Eram atât de căzută psihic și fizic, ajunsesem extrem de slabă. Erau zile când nu mâncam deloc”, a spus Raluca Pascu pentru Antena Stars.


Raluca Pascu s-a apropiat mult de Biserică în toată această perioadă. Fosta soție a lui Pepe spune că i-a fost foarte greu în acele clipe, iar rugăciunile i-au dat speranță că totul va fi bine. Raluca Pascu spune că niciodată nu ar fi crezut că va ajunge să divorțeze, iar despărțirea de tatăl fetițelor ei i-a adus doar tristețe. 


„De rugat mă rog, tocmai ce am terminat 40 de zile Acatistul Maicii Domnului. Am rugăciuni pentru familie, casă, copii. Doar cine a trecut prin asta poate înțelege. Nu știu dacă regret, e mult spus. Cred că regret situația în sine, sunt sigură că nimeni nu vrea să ajungă să divorțeze sau să nu mai fie fericit. Asta a fost povestea noastră, atât a fost să fie”, a adăugat fosta soție a lui Pepe. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel