Pepe a șocat pe toată lumea. Cum s-a transformat celebrul artist: „Am rămas cu sechele”

Data publicării:

Pepe a șocat jurații și publicul de la „Te cunosc de undeva” cu noua sa transformare.

Îndrăgitul artist s-a transformat în Amanda Lear, iar noul rol i-a dat mari bătăi de cap. Pe lângă faptul că nu era deloc familiarizat cu repertoriul artistei, tocurile, peruca și rochia sexy l-au pus pe cântăreț în dificultate.

Juriul și publicul a apreciat momentul artistic și l-au lăudat pe Pepe. 

''Pepe este emblematic, toată lumea îl știe, toată lumea îl iubește. Ești atât de dulce. Nu aș fi crezut că faci un travesti. Am rămas cu sechele de când ai făcut-o pe Shakira. Ești o bucurie, este o plăcere să te vedem, dar și o greutate. Ceilalți concurenți vor avea de furcă cu tine. Deja ai început în forță și cu coregrafie și cu sincron, cu carismă, chimie'', au spus jurații de la Te cunosc de undeva.


Pepe se reface după despărțirea de Raluca Pastramă


În 2020, Pepe a făcut anunțul că se desparte de Raluca Pastramă, mama copiilor săi. Deși inițial au spus că își vor încheia socotelile prietenește, cei doi au ajuns într-un plin scandal, conturat cu acuze grave, de ambele părți. Acum, spune artistul, apele s-au liniștit între el și fosta parteneră și urmează un divorț amiabil, la notar. 

„Noi nu suntem certați, dar de împăcare nu se pune problema, sub nici o formă, ca relație nici nu se pune problema, noi am vorbit și azi. O să divorțăm la notar. Nu mai avem nici o treabă. Noi nu mai dormim în același pat din octombrie. Noi stăm la aceeași masă împreună. Am vorbit și noi cu persoane care au mai trecut prin viață. Copiii au reacționat chiar bine, nu ne așteptam ca ele să știe deja ce înseamnă sotuațiile de genul”, a spus Pepe, la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel