Pepe a fost dat afară de la filmări. Artistul a izbucnit în lacrimi: „M-am umflat de plâns”

Data actualizării: | Data publicării:
Pepe, sursa instagram
Descriere foto: Pepe, sursa instagram

Pepe este unul dintre cei mai apreciați artiști. Ce l-a emoționat atât de tare pe celebrul cântăreț?

Pepe se bucură de un succes imens pe plan muzical. Chiar dacă se bucură de o carieră frumoasă, acesta a avut de-a lungul timpului mai multe necazuri. Ultima mare lovitură pentru artist a fost despărțirea de Raluca Pascu, cu care are două fetițe minunate, pe Rosa și pe Maria. Dar puțini cunosc drama imensă pe care Pepe a trăit-o în urmă cu 14 ani. 


Nepotul său s-a stins din viață în urmă cu 14 ani. Franco, în vârstă de 17 ani a murit în urma unui accident rutier. Familia artistului a fost devastată la acea vreme, iar Pepe a ținut un secret foarte mulți ani. 


„Mi-a apărut în vis la o lună după ce a murit. Îmi zâmbea! Vorbea normal cu mine: l-am întrebat, bă, ești bine? El a zis da, nu mai plânge. Lui tata nu-i apar în vis ca el plânge, e supărat. Eu sunt ok aici. Nu am zis niciodată până acum că l-am visat, nu am putut. Am făcut piesa asta pentru el, el e îngerul”, a declarat Pepe la Xtra Night Show. 


Pepe a lansat recent piesă nouă și spune că este compusă pentru nepotul lui care s-a stins din viață în urmă cu 14 ani. „Un înger” este o melodie foarte emoționantă, cu un videoclip impresionant. Pepe nu s-a putut abține și a izbucnit în plâns pe platourile de filmare. Regizorul a fost nevoit să îl dea afară pentru a putea continua filmările. 


„Aflasem de ea, normal, că am fost de acord cu ideea în sine a limbajului semnelor pentru videoclipul piesei. Mi s-a părut ceva nou și diferit. E profund. (…). Ea a simțit doar o vibrație la filmări. Atunci când am pus o boxă lângă ea și am dat drumul la piesă, ea nu a auzit nimic.


Ea doar reproducea după vibrația respectivă, după ritm, ceea ce-i transmitea Lavinia. (…) Când am văzut-o, mi-era jenă, nu știam cum să mă adresez…. Când a dat prima dublă, m-am umflat de plâns. M-a dat regizorul afară. Mi-a zis: „Pepe, te rog mult, ieși de la filmare să pot să filmez”, a delarat Pepe la Antena Stars. 

 

Citește și: Oana Zăvoranu, atac dur la adresa lui Pepe. Ce a spus vedeta despre fostul ei soț: ”Cine e bichonul în țara asta?!”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel