Oana Zăvoranu, atac dur la adresa lui Pepe. Ce a spus vedeta despre fostul ei soț: ”Cine e bichonul în țara asta?!”

Data publicării:
Oana Zăvoranu, Pepe, colaj, sursa foto Instagram
Descriere foto: Oana Zăvoranu, Pepe, colaj, sursa foto Instagram

Oana Zăvoranu a lansat un nou atac dur la adresa fostului ei soț, Pepe. Fanii au rămas surprinși.

Nu trece o zi fără ca Oana Zăvoranu să nu ia la rost vedetele din showbiz-ul românesc. Bruneta nu are de gând să se oprească prea curând cu atacurile asupra vedetelor de la noi din țară și este pusă serios pe treabă. Așa că, nicio vedetă nu poate scăpa de criticile ei prea ușor. 

De data aceasta, focoasa brunetă a lansat un atac chiar la adresa lui Pepe, fostul ei soț. Oana Zăvoranu l-a desființat pe acesta numindu-l „bichon”, și  l-a acuzat de faptul că s-a alăturat artiștilor care fac reclame pe Instagram.

„Vreau să încheiem cu bichonul. Cine este bichon în țara asta? Bichonul latino-lover al României care se c*** fuior. El, oriunde este, la bar, la restaurant, uite-l. I-au spus te rog frumos, uite, pe tine nu te punem pe ăla de alergat, tu vreau să ai o privire pătrunzătoare de latino-lover, colț cu bichon, și să arăți ceaiul.

Oana Roman, adevărul despre relația dintre Mioara și Petre Roman. De ce nu și-au mai vorbit părinții ei de peste 20 de ani: „El nu a vrut”

Uite, el și bea ca să vă și arate. A avut și un giveaway, unde poți câștiga un pachet. Așa sărăcie, mă? Domne, senzațional e bichonul. Apus-au vremurile când făcea hituri datorită mie și a ajuns la extrageri cu giveaway-uri cu ceaiuri de c****e. Asta e, karma’s a bitch.”, a spus Oana Zăvoranu despre fostul ei soț Pepe, în ultimul ei vlog de pe Youtube.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel