Pentru o ZODIE nu se mai poate cum a fost! ”Treziți-vă!” Daniela Simulescu, horoscop

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay/ autor Gerd Altmann
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay/ autor Gerd Altmann

Daniela Simulescu, astrolog DC News, revine cu previziuni importante după conjuncția Venus-Marte din semnul Leului.

Pe 13 iulie, planetele Venus și Marte s-au întâlnit sub semnul Leului, aducând schimbări importante pentru toate zodiile. „Conjuncția Venus - Marte din Leu, de pe 13 iulie, a adus împreună ceea ce iubim și ceea ce ne dorim. Pasiunea acestui aspect ne poate face să ne îndrăgostim sau să ne distrăm, așa cum nu am mai făcut-o de mult timp. Și bineînțeles să descoperim cum să ne iubim pe noi înșine”, a precizat Daniela Simulescu. „Și să nu mai spun că această conjuncție Venus - Marte și cu Saturn în Vărsător s-a mai petrecut în anul 1991. Deci, este o conjuncție foarte rară și cu Saturn în Vărsător... și mai rară!”, a explicat Daniela Simulescu în cadrul emisiunii astrologice de la DC News.


Horoscop 14 iulie 2021 pentru Berbec

Te mai trezești după conjuncția de ieri. Ai nevoie de multă, multă siguranță. Luna este în tranzit prin Fecioară, ceea ce înseamnă că te vei manifesta cu prudență la locul de muncă. E nevoie de așa ceva.


Horoscop 14 iulie 2021 pentru Taur


Să nu neglijăm importanța comunicării pe plan profesional. S-ar putea să fie momente în care vi se spune ceva, iar seara să se întâmple altceva. Vă veți simți luați de pe drumul vostru, dar trece!


Citește Continuarea pe DC News.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel