Pe cine are alături Anca Țurcașiu în această perioadă: ”A apărut în viața mea ca să mă adore!”

Data publicării:

Anca Țurcașiu și-a surprins fanii cu o nouă postare făcută pe rețelele de socializare.

Anca Țurcașiu trăiește din plin această perioadă, care pare că îi priește foarte mult. Actrița, în vârstă de 52 de ani, a trecut în urmă cu aproximativ doi ani printr-un divorț, însă acum pare că a trecut complet peste acea perioadă grea din viața ei. Mai mult, aceasta nu a pierdut deloc timpul vara aceasta, când a petrecut clipe de neuitat la malul mării, acolo unde și-a încărcat bateriile pentru proiectele pe care le are în desfășurare. Se pare însă că vedeta a avut un motiv în plus pentru care să se întoarcă cât mai repede acasă, întrucât aici o aștepta pisica ei, pe care actrița o iubește enorm, după cum reiese din postarea făcută chiar de ea pe Instagram. 

„Așa arată serile mele de relaxare pe balcon. Pisica, pentru că așa o cheamă, este lipită de sufletul meu mereu. Cine are o pisică, înțelege despre ce vorbesc. Este în permanență în ochi mei, doarme pe pieptul meu, înțelege tot ce-i vorbesc! E o minune care a apărut în viața mea ca să mă adore! De mult voiam să vă povestesc asta....”, a scris Anca Țurcașiu pe Instagram.

Anca Țurcașiu radiază de fericire: ”Suntem împreună”. Fotografia care a emoționat fanii

 

 

Cum a trecut Anca Țurcașiu peste divorț

Chiar dacă acum radiază de fericire și trăiește intens fiecare clipă, imediat după divorț vedeta a avut nevoie de ajutorul specialiștilor pentru a trece peste acea cumpănă din viața ei. Frumoasa actriță și-a ținut întotdeauna viața personală privată de ochii curioșilor și a păstrat această discreție și după despărțire. Singurul detaliu pe care l-a povestit din acea perioadă a fost modul în care și-a revenit psihic, după grele încercări.

„Îți trebuie foarte mult curaj. Toate fricile astea pe care noi le avem sunt o dovadă de nesiguranță. Până la urmă, vrei să ai o siguranță, să ai în jurul tău spațiul acela cu care ai devenit confortabil. Și atunci când toate lucrurile se destramă, se rup din orice fel de motiv, nu mă refer neapărat la un divorț, ci la orice, o moarte, o despărțire, ai pierdut o avere, o destabilizare de genul acesta creează foarte multe spaime, foarte multe frici, și lecția cea mai puternică pe care am învățat-o în timp a fost că suntem atât de puternici, mult mai puternici decât credem noi despre noi. Și că niciodată nu suntem singuri. Atunci când avem impresia că suntem singuri,niciodată nu suntem singuri.”, a declarat Anca Țurcașiu potrivit viva.

Anca Țurcașiu, siluetă de invidiat, la 52 de ani. ”Mai mult de 25 de ani nu ai”. Cum arată actrița în costum de baie / FOTO

 

 

”Am fost la psiholog după divorț”

„Da, cred foarte mult în asta și primești foarte mult ajutor. E o nevoie, pentru că tu te vezi din alt unghi, te vezi subiectiv, ori cineva care te vede din afară și cu care stai de vorbă îți deschide ochii către adevăr și realitate, pe care tu nu o poți percepe decât prin prisma emoțiilor pe care le ai în momentul respectiv și e de foarte mare ajutor. Am fost la psiholog după divorț. Am avut nevoie de sprijin.”, a mai spus actrița.

Cum arată viața sentimentală a Ancăi Țurcașiu, după divorț: ”Sunt răsfățată și iubită”. Principalele calități pe care trebuie să le aibă partenerul eiGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience