Pe ce se aștepta Mircea Badea să cheltuiască Selly banii

Data publicării:
Descriere foto: Mircea Badea, captură video YouTube
Descriere foto: Descriere foto: Mircea Badea, captură video YouTube

Mircea Badea a spus ce așteptări avea de la Selly privitor la cheltuielile făcute de vlogger.

Recent, Selly a făcut inventarul cheltuielilor sale, după ce opinia publică s-a inflamat de faptul că vloggerul a spus că are cheltuieli de 10.000 - 20.000 de euro pe lună:

„Hai să vă spun cât de ușor se cheltuie banii, că nu fac extravaganțe, nu stau pe iahturi, etc. Numai chiria unde stau e 3000 de euro, un apartament de 130 de metri pătrați într-un cartier rezidențial, foarte premium, din Băneasa. Nu mănânc mâncare gătită, nu are cine să-mi facă mâncare gătită și nu am timp să-mi gătesc. Mănânc la restaurant în fiecare zi și când mă duc să mănânc cheltui minim 100 de euro pe zi numai pe mâncare. 3.000 chiria + 3.000 pe restaurant, ajung la 6.000 de euro.

Pe zona de cumpărături de haine, merg foarte rar, pentru că detest, dar când merg cheltui vreo 2.000 de euro. Deci am ajuns la 7.000 de euro pe lună. Când ies la club, de vreo două ori pe lună, cheltui vreo 500 de euro pe ieșire. Am ajuns la 8.000 de euro“, a spus Selly.

 

Așteptările lui Mircea Badea

Mircea Badea, prezent fiind la emisiunea „În Fața Națiunii“, la Antena 3 CNN, a spus la ce așteptări avea de la Selly în privința cheltuielilor:

 

Citește continuarea pe DC News.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel