Pavel Bartoș, dezvăluiri inedite din căsnicia cu Anca. Cum și-a cerut prezentatorul TV soția în căsătorie: ”Am întârziat o oră”

Data publicării:
Pavel Bartos și sotia sa, foto Facebook
Descriere foto: Pavel Bartos și sotia sa, foto Facebook

Pavel Bartoș a făcut dezvăluiri neștiute din căsnicia cu Anca. Prezentatorul TV  a povestit și cum și-a cerut soția în căsătorie.

Pavel Bartoș și Anca formează unul dintre cele mai frumoase și solide cupluri din showbizul românesc. Cei doi sunt căsătoriți de 17 ani și au împreună trei fetițe miunate. Puțini sunt însă cei care știu cum a cerut-o renumitul prezentatorul pe soția sa în căsătorie.

Ei bine, Pavel Bartoș a decarat că cererea în căsătorie a fost una extrem de spontană, simplă, dar în același timp specială.

”A fost spontan, pentru că mie viața mi-a demonstrat că pentru orice m-am pregătit să fie mare și triumfal a ieșit un mare „fâs. Sunt un om al instinctului și reacționez. Așa a fost și cu acel moment, nu am adus elicoptere, nu am dus-o pe iaht, nu am sărit cu parașuta. Nu pentru că nu aș fi vrut să o fac, dar așa sunt eu: omul momentului!”, a mărturisit Pavel Bartoș, potrivit viva.ro.

Pavel Bartoș și Anca au făcut cununia civilă în anul 2003, iar marele eveniment a avut loc în primăvara anului următor, când toată lumea credea că nunta nu se mai ține și asta pentru că Pavel a întârziat la biserică.

”Nunta am făcut-o în primăvara următoare. Bineînțeles că și la nuntă am întârziat o oră la biserică. Preotul credea că nu mai are loc nunta, așa că m-a sunat și i-am zis că ajung imediat. Trebuia să car apa minerală și băutura, pentru ca nunta să iasă mai ieftină. Așa că am întârziat o oră!”, a mai declarat prezentatorul TV.

Citește și: Soția lui pavel Bartoș este studentă la medicină. Actorul este extrem de mândru: „Este de admirat, ştii cât e de învăţat?”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel